Print this page

27letý Pákistánec sexuálně zneužil 6letou dívku, od soudu odešel s podmínkou

By  úno 19, 2017

Za znásilnění dívky v azylovém domě si migrant, který se ucházel v Německu o azyl, neodpyká žádný trest. Dostal pouze dvacetiměsíční podmínku. Podle soudu měl Pákistánec Tayyab M. vylákat dívku do azylového domu, kde ji měl sexuálně zneužít.

U soudního líčení pak Tayyab vypověděl, že je mu jedno, zda má sex s dítětem či dospělým. Pro něho bylo důležité vlastní uspokojení. Řekl, že jeho jednání bylo spontánní a neměl v plánu předtím dívku sexuálně zneužít.

Syrský migrant, který byl v době činu s Tayyabem M, v azylovém domě, soudu řekl, že nic zpočátku nenasvědčovalo tomu, že dojde k sexuálnímu zneužití. Obžalovaný měl pouštět dívce hudbu z mobilního telefonu. Pak ale najednou dvojice zmizela a Syřan našel Tayyaba M., jak na dívce, která byla svlečená, leží. Musel prý obžalovaného z dívky doslova setřást. Posléze zalarmoval ochranku azylového domu, která pak zavolala policisty.

Když policie vedla Tayyaba M.z místa činu pryč, zaútočil na na něho otec zneužité dívky s nožem. Policie jej namístě zastřelila, protože podle ní ignoroval výzvy, by přestal útočit.

Matka dívky se po verdiktu soudu zhroutila a rozsudku nechtěla věřit. Prohlásila, že jí Tayyab M. zničil život.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.