Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Pavel Novotný se vyjádřil k soudu: Ondřej Vetchý je zmrd a sprostý lhář. Soudkyni to s deníkem Blesk spočítáme

By  bře 09, 2017

Pavel Novotný se k soudnímu procesu vyjádřil následovně:

před třemi lety jsem svědčil u soudu, kde se Vetchý soudil s vydavatelstvím, kde jsem dělal. Soudila to kámoška Vetchého obhájkyně, takto spolu jely x tý soud celebrita X bulvár, Vetchý byl v právu, byli by všichni čtyři (Vetchý, jeho "manželka", soudkyně i advokátka) hloupí, kdyby to údajně, prý, jedna bába povídala, neodehráli. 

Loading...

Soud dal Vetchému za pravdu, bulvár má jemu a ženě zaplatit 700 tisíc

Od rána mi chodí jakési vzkazy kvůli jakési odvolačce, ve které lhář a blb Ondra něco vysoudil u soudu, kde jsem byl svědek a já se jen směju, jak si chtějí ovce kopnou, netuše nic a domnívajíc se, že věcí žiju, stejně si Martin Veselovský dodnes neuvědomil, jak se tehdy nepřipravil a jak si mě neférově dával, ale já mu odpustil, ostatně dělají také s Drtinovou bulvár a dobře, stejně jako jsem ho dělával já.

Pozadí oné věci, tedy tu dvojici soudkyně - obhájkyně, co tahají cash z bulváru, je známé tak asi mě, vedení Blesku, které vám jí potvrdí. a mojí manželce a skutečně jsme nepřišli na to, jak to řešit. Jak to paní soudkyně dělá, že ten případ dostane vždy ona, nevím a už jsem se s tím srovnal...

Ale ta prdel, jak si ovečky myslí, že jsem se včera "někde potil", "Vetchý seslal boží trest", je nekonečná....

Buď jak buď, stádo má pré a my, bulvár, jsme tu od toho:-)

PS: Ondřej Vetchý byl v právu a vyhrál soud, který nemohl nevyhrát, ne proto, že byl v právu, ale protože byl od začátku účelový. To beru. Vetchý i jeho paní u něj ovšem lhali, že jsem to udělal s tím článkem schválně, neb jsem paní Vetchou znal. Neznal jsem jí, zavinila to celé moje redaktorka Fojtíková, nepoznal jí tehdy nikdo a Spy si ROK po vydání článků nevybral Vetchý náhodou. Vetchého i jeho paní si zřejmě, možná, údajně, asi je to lež, ne je to lež, našla ona advokátka a nabídla jim mimořádně výhodný kšeft, potrestat mě jakože za branži a vydělat, což se podařilo a já jim gratuluji! Ondřej Vetchý a jeho manželka jsou ovšem sprostí lháři, nikoli já. Dodávám koláž od svých fanoušků a uzavírám celou věc s tím, že mi něco za zátylkem říká, že to stejně jednou těm dvěma holkám u MS pro Prahu 2 s deníkem Blesk spočítáme... O věci nebudu tentokrát diskutovat, poučení vědí a ovečky nemám dnes čas poučovat, mám důležitou přednášku a musím celý den koordinovat sledovačku toho zmrda Vetchého:-)

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.