Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Tyto informace se z České televize nedozvíte. Turisté v Praze promlouvají o svých neblahých zkušenostech s muslimy

By  dub 30, 2017

Chcete vědět, co se děje v Západní Evropě? Pokláboste s turisty, kteří jezdí do Prahy. Nebudete asi překvapeni, nicméně budete mít autentické potvrzení toho, co se u nich ve skutečnosti děje…. Zde je pár příběhů, které jsem zaznamenal v loňském roce.

Příběh první : Matka a dvě dcery. Kousek od mého domova je několik menších hotelů, turisté si pokoj objednají na internetu a do centra jedou MHD. Na ulici mě zastavuje matka a její 2 dcery, (cca 14 a 5 let) Přijeli z Darmstadtu a ptají se na cestu na Staré město. Moje němčina evidentně udělala dojem a tak se matka začíná opatrně vyptávat, co prý je to za čtvrť a jak je bezpečná. (zeptat se na imigranty přímo se ale neodváží). Proto jí odpovídám zcela jasně:“ Jestli myslíte muslimské imigranty, tak těch je zatím velmi málo, tady se nemusíte bát “.

V tom si ta mladší povšimne mého pouzdra na pistoli (legálně drženou) a ptá se. „ty máš pistoli?“. Já: „no, mám“. „ a na co“, ptá se dál. S úplně vážnou tváří již odpovídám „abych mohl střílet zlé imigranty“ … a začnu se smát. Směje se i matka a ta malá holka. Je ten starší stojí s vyděšeným výrazem, můj vtip jí evidentně „nedošel“ a ptá se s hrůzou v hlase. „Mami, to se smí říkat?“. Matka se rozhlédne a pak jí dojde, kde je a smutně řekne. „tady ještě ano….“. a říká, že doma v Německu ji a její dcery imigranti obtěžují vlastně každý den. Od nadávání do kurev, až po rozličné sexuální návrhy. Úřady to prý ale zcela ignorují…

Příběh druhý: Francouzský pár. Jdu večer po Francouzské ulici na Praze 2 a najednou ke mně přiběhne vyděšený pár turistů. Ptám se, co se stalo. Oni, že prý zabloudili cestou do hotelu a sledovala je skupinka asi Arabů. (Na Vinohradech jich začíná být poměrně dost) a to prý u nich doma (jsou z jižní Francie kousek od Lyonu) znamená, že je chtějí přepadnout…. Koukám „jako puk“ a uklidňuji je, že tady se večer nemusí bát. Opět se dozvídám , že francouzské policie prý již na kriminalitu imigrantů zcela rezignovala a z ulicí velkých francouzských měst se stala nebezpečná džungle….

Příběh třetí: německý pár ze Stuttgartu: Navštívili mě v srpnu na pár dnů obchodní přátelé ze Stuttgartu. Proto na neděli navrhujeme uspořádat piknik v jednom pražském parku. Tak tam sedíme, pijeme víno, pivo, pojídáme obložené chleby a přátelsky hovoříme. Kolem panuje obvyklá bezstarostná a pohodová nálada. Rodiny s dětmi, mladé páry, či samotné ženy si užívají letního slunce. Časem evidentně začne u našich hostů růst smutek. Ptá se , co se děje. Prý nám závidí, takhle pohodové odpoledne již u nich strávit nejde. U nich doma by byl park plný otravných imigrantů a možná i nějaké to znásilnění, či rvačka by se prý udála….

Příběh čtvrtý. Mladá Korejka: V Metru nás zastavuje mladá Korejka. Přicestovala ze Západní Evropy. Když se jí zdvořile moje žena ptá, co se jí v Praze nejvíc líbí, tak prý „jak je tu všude bezpečno“…. Prý ji obtěžovali několikrát v Paříži a v Amsterodamu se jí „black people“ pokusili okrást na nádraží. Večery tam prý vždy trávila raději v hotelu, v Praze si prý klidně vyšla ven i kolem půlnoci a cítila se naprosto bezpečně…

Nicméně ne každý turista to má v hlavě v pořádku. Proto na pobavení ještě historka od kamaráda. Skandinávský pár: Známý vyrazil s rodinou na víkendovou procházku. Shodou okolností zrovna probíhal homopochod „tolerance“ z nějakého záhadného důvodu nazvaný Prague Pride. (Pražská nabubřelost? J). Kousek od Náměstí republiky ho zastavil pár odněkud ze Skandinávie. Prý , co se to dnes v Praze děje. I on v dobré náladě zdvořile odvětil, že „teplouši mají nějakou akci“. (doslova prý řekl „ Faggots are having some sort of gathering“) a náhle se prý onen pár rozlítil, že prý je to urážka homosexuálů a že se musí omluvit: Ptal jsem se ho, co udělal. Prý je poslal do háje a řekl jim, že pokud se jim naše mluva nelíbí, ať sem nejezdí…. Prý začali vyhrožovat, že ho půjdou udat na policii…asi v rámci té proklamované tolerance….(ve Skandinávii asi existuje „zločin“ urážky sexuálních menšin… vůbec by mě to nepřekvapilo).

Chápete to? Oni sem přijedou na dovolenou a řeší tu nějaký svůj politicky korektní newspeak…..blbci!

Co z výše uvedených příběhů plyne? Že jsme si zatím ( i přes otevřenou snahu establishmentu o opak) dokázali naše města a ulice uhájit před agresivními imigranty. Dělejme proto i nadále vše, aby sme u nás žádné exotické imigranty a Afriky a Asie neměli! Přece se také chcete večer procházet po městě a chodit v neděli s rodinou do parku…..a neděsit se, kdy vám imigranti znásilní manželku, nebo dceru…

Nicméně ono to i v Západní Evropě začíná vřít a běžní lidé si přestávají nechat vše líbit. Například v Bavorsku se loni v řijnu bránil jeden místní Němec střelbou, když mu přišla policie násilím odebrat legálně držené zbraně, protože prý má „nespolehlivé názory“….. Byl to odpůrce imigrace a neomarxismu…. (německá média z něj pochopitelně udělala „neonacistu“)

Příklad si konec konců Němci, Francouzi, atd mohou vzít z Poláků. Když na Silvestra zabila skupina imigantů mladého Poláká ve městě Elk. Sešla se masa místních a onu imigrantskou restauraci de facto vypálila. Tomu mrtvému chlapci to sice život již nevrátí, ale třeba to přispěje k odchodu (vypovězení) arabských a muslimských imigrantů z Polska a tedy záchraně budoucích polských životů! Holt, když úřady nekonají, musí asi lidé vzít spravedlnost do vlastních rukou a hájit své životy a majetky sami….

Pokud chcete vidět, jak vypadá současná polská žurnalistika, tak si pusttě přiložené video. Tohle by vám ČT asi nepustila, že… Jak vidno, Poláci si vzali svoji zemi od nadnárodních kolaboronatů zpět a to by pro nás měl být příklad hodný následování!!!! Hlavně si všimnětě, jak otevřeně se běžní Poláci vyjadřují k politické situaci….

1

1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.