Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Díky Polákům se nám otevírá obrovská šance. Ani možná netušíte jaká!

By  srp 07, 2017

V posledních dnech jsme konfrontování s útokem všech mezinárodních a místních „havlistů“ na polskou vládu a stát. Poláci se totiž rozhodli vzít si rozhodování a vládu ve své zemi do svých (polských) rukou a to přirozeně přivádí globalisty a jejich poskoky k šílenství.

Loading...

Vždyť dnes se Poláci chtějí zbavit „nezávislé“ (na demokratické kontrole) justice a zítra by se mohli snad pokusit vzít si pod svoji kontrolu i Polskou národní banku…a to by byl nebezpečný precedent. Proto také vidíme maximálně zuřivou reakci evropské a světové „pravdy a lásky“. O co tedy ve skutečnosti jde:

Tzv. nezávislá justice, tedy nezávislá na jakékoliv vnitrostátní kontrole, ale zcela podřízená zahraničním nadnárodním strukturám, je jedním z dvou hlavních pilířů ovládání cizích států ze strany globalistických sil. Jen si vzpomeňte kolikrát „nezávislé“ soudy změnily politická rozhodnutí demokraticky zvolených sil a to to ve prospěch cizích zájmů. Druhým pilířem nadnárodního řízení je přirozeně „nezávislá“ centrální banka, kterou zcela otevřeně řídí a ovládají židovské nadnárodní kruhy.

Stačí si ostatně připomenou situaci u nás:

1) Stejně jako v Polsku jsme v roce 1989 převzali komunistickou justici, kdy nikdy nedošlo ke skutečné očistě. Navíc jim havlisté ještě udělili doživotní definitivu. Výsledkem je lína, nepředvídatelná a zkorumpovaná justice, která se stala hnízdem nejhorších kreatur justičního řemesla navíc infiltrovaná na nejvyšší úrovni protičeskými elementy.

2) Tato „nezávislá“ Justice vždy šla na ruku nadnárodním strukturám proti své vlastní zemi a jejím občanům. Například po volbách v roce 1998, kdy se v rámci tzv „opoziční smlouvy“ dohodl Zeman s Klausem na vytvoření většinového volebního systému. Ten by jednak pomohl vytvořit stabilní vlády a také by zcela zbavil politické moci nikým nevolenou tzv „ občanskou společnost“ a její zahraniční pány.

Proto také okamžitě zasáhla justice (tzv Ústavní soud) a na návrh tehdejšího prezidenta V. Havla tuto zcela legitimní změnu zákonů provedenou demokraticky zvolenou ústavní většinou zrušil. Výsledek byla až do dnešních dnů řada koaličních a nestabilních vlád a masivní nárůst vlivu různých „neziskovek, umělců, medií atd“, které zcela otevřeně pracují proti české zemi a národu ve službě svých zahraničních šefů…

V Polsku se tedy hraje o hodně. Pokud se Poláci udrží (i přes nepochopitelné veto polského prezidenta) může to shrnout lavinu, která by znamenala vymanění se z vlivu západních globalistických neomarxistických sil, a to by byla jistě silná inspirace i pro nás, Slováky, Maďary a třeba i Rakušany atd. Byla by to naděje, že se vyhnete výměně obyvatelstva, kterou vidíme v tzv Zapadni Evropě. Jde nám jako Čechům o všechno!!!

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.