Print this page

Propagace Huawei – nápady na vánoční dárky najdete zde

By  led 03, 2021

Huawei oznámil svou speciální vánoční akci, která nabízí slevy na řadu jejích produktů.

Akce je k dispozici nyní a potrvá do 26. prosince, pro každého je něco, takže nezapomeňte využít těchto skvělých nabídek, než budou pryč!

Pokud jste nepřišli na to, jaké dárky připravit pro svou rodinu, myslím, že z tohoto článku získáte nějaké nápady.

Pro vaše rodiče - Huawei Mate Pad Pro

Tablet poskytuje možnost videochatu s přáteli a členy rodiny. Je to skvělý způsob, jak můžete zůstat v kontaktu, i když bydlí daleko! Můžete také použít své zařízení jako nástroj pro nahrávání nebo pořídit snímky všech těch vzpomínek, které stojí za to si navždy uložit jako okamžiky, na které už nikdy nezapomenete.

Mate Pad Pro je vším, co byste od tabletu mohli chtít. Má silné vnitřnosti, svižný výkon a naprosto úžasnou obrazovku! Se všemi těmito vlastnostmi v kombinaci s jeho štíhlým tvarem není divu, že se tato břidlice rychle stává nejprodávanějším na trhu. MatePad Pro má kamery, které potřebujete pro každou příležitost. Má 13MP zadní fotoaparát, který dokáže pořizovat profesionálně vypadající fotografie při slabém osvětlení, nebo když zrovna nemáte telefon, 8MP přední fotoaparát perfektní, pokud jsou pro vás selfie to nejdůležitější (umožňuje také HD videochat), plus možnost blesku. na obou čočkách, takže nikdo nezůstane bez povšimnutí překvapivým osvětlením! Pomůže vám to doprovázet vaše rodiče, abyste si užili šťastné video chatování a zanechat skvělý snímek obrazovky pro shledání!

 

Pro vašeho manžela - Huawei MateBook X Pro

Huawei MateBook X Pro je perfektní zařízení pro ty, kteří chtějí notebook, který nejen dobře funguje, ale také vypadá úžasně. Je dostatečně elegantní, elegantní a sofistikovaný, aby se vyrovnal ostatním luxusním zařízením!

Díky displeji s rozlišením 3000 x 2000 pixelů a poměru stran 3:2 je obraz notebooku krásně ostrý. Umožňuje úžasné sledování pořadů nebo filmů, když je chcete streamovat místo sledování z domova – perfektní, pokud vaše potřeby mobility znamenají víc než jen psaní e-mailů!

S 1TB SSD a procesorem Core i7 11. generace získáte opravdu rychlý výkon. Na notebooku byl také příjemný nedostatek jakéhokoli zbytečného bloatwaru, takže je schopen poskytnout vašim pracovním stanicím vše, co potřebují pro svou náročnou práci, aniž by nejprve zpomalil! Matebook X Pro usnadní vašemu manželovi práci i zábavu. Pokud využijete tuto akci, získáte slevu až 28 %!

Pro vaše děti - Huawei matepad t10s

Tablet je pro vaše dítě skvělý způsob, jak se učit, rozumět a bavit se. Nejen, že jim poskytuje informativní filmy, ale také logické hry, které mohou také zlepšit jejich myšlení!

Huawei Matepad t10s je tablet navržený s ohledem na vzdělávání dětí a zdravý vývoj. Tento nejnovější přírůstek do série, dostupný v 8palcové nebo 9,7palcové variantě, poskytuje plynulou grafiku pro děti ve věku 3–8 let, které chtějí intuitivní zážitek, zatímco se učí procházet aplikacemi na svém vlastním zařízení! S funkcemi, jako je software pro rodičovskou asistenci zabudovaný přímo do vzdělávací cesty vašeho dítěte, stejně jako ochrana před přebíjením tím, že se vypne, když se nepoužívá; není pochyb o tom, že tyto tablety vyrostou chytřejší než kdykoli předtím – to vše díky nejnovějšímu vynálezu Huawei.

Pro sebe – HUAWEI Watch Fit

Huawei Watch Fit je pohodlný fitness pásek, který můžete nosit celý den, navíc je voděodolný a je dodáván s GPS pro rychlé tréninky. Vysoká obrazovka AMOLED zajišťuje, že vaše informace zůstanou viditelné bez ohledu na to, jaký úhel nebo světelné podmínky jsou v místnosti!

Watch Fit nejen monitoruje vaši tepovou frekvenci, ale nabízí řadu způsobů, jak vás během cvičení motivovat. Na tomto zařízení je k dispozici více než 90 cvičebních režimů a 12 fitness kurzů, které uživatele provedou různými typy nebo cvičeními, včetně strečinků, rychlých tréninků na spalování tuků zaměřených na základní práci atd.

Watch Fit je lehký a pohodlný fitness tracker, který má snadno použitelné funkce. Je to cenově dostupný produkt s ohledem na jednoduchost, díky čemuž je ideální pro lidi, kteří chtějí začít svůj aktivní životní styl nebo jej udržovat po celý den! Nenechte si ujít tuto příležitost, abyste byli zdravější!

Seznam vánoční dárky 2021 je připraven, konejte!

Komerční sdělení.

 

 

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.