Print this page

Rozzuřený Alex Jones zaútočil na Trumpa a varoval ho. Padala slova o zradě a sprosté nadávky

By  dub 14, 2017

A je to tady. Trpělivost už došla na americké alternativě i Alexi Jonesovi, který už minulý týden v neděli odvysílal mimořádné vysílání, kde uveřejnil informace z Bílého domu a Pentagonu, které ho tak rozčílily, že vystartoval na Trumpa varoval ho, aby se nepokoušel podrazit voliče a nesplnit sliby, které jim dal.

K celému videu jsem udělal české titulky a jak ze záznamu můžete vidět a slyšet, Trumpova náhlá změna chování, změna rétoriky a kroků znepřátelila drtivou většinu Trumpovy voličské základny, včetně jeho skalního podporovatele Alexe Jonese. Nervy jsou na pochodu a Alex Jones brzy dorazí do stejné stanice, jako jsem dorazil já. Stanice „Disappointment“ (zklamání). Jak už bylo uváděno dříve, v USA armáda ruší dovolené velících důstojníků, v přístavech v USA probíhají nakládky tanků, raket, transportérů, vrtulníků, těžké techniky a to je neklamné znamení, že USA jdou do války.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.