Print this page

Policie v Londýně je pro smích. Podívejte se, co dělali s policistkami

By  zář 02, 2017

Letošní karneval v londýnské čtvrti Notting Hill se neobešel bez obscénností, v nichž výraznou roli sehráli i příslušníci policie.

Níže uvedené záběry dokazují, že tzv. kulturní obohacení, o němž hovoří přívrženci multikulturalismu, neznamená nic jiného než úpadek vyšší kultury a její přizpůsobení nižším civilizačním normám.

Londýnská policie informovala, že v souvislosti s nárůstem útoků kyselinou v Londýně a teroristickými útoky v Evropě zvýší míru bezpečnostních opatření. Podél trasy karnevalu se objevily mj. železné a betonové zátarasy. Byla rovněž použita nová technologie identifikace tváří v davu.

Záběry z karnevalu ukazují, že se policistky staly terčem obtěžování ze strany některých černošských účastníků, kteří s nimi simulovali kopulaci. Reakce ochránců a ochránkyň pořádku však byla rozpačitá. Někteří z nich se při tom dokonce patrně dobře bavili. Případní teroristé a násilníci si lepší policii přát ani nemohou.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.