Print this page

Bývalý zaměstnanec potravinářského kombinátu šokuje praktikami, jaký odpad nám výrobci dají na talíř

By  lis 07, 2015

Omlouvám se, ale to není žádný klam, fantazírování z Ameriky, ale současná realita, skutečnost, která se děje v EU.

Včera mi líčila známá žijící v cizině v EU, jak její syn přijel z ČR a nastoupil do potravinářského kombinátu pro "revitalizaci a rekonstruování potravin" a po týdnu dal výpověď, že se vrátí do Česka a "radějii bude konzumovat suché brambory", než jakékoliv výrobky z holandsko-belgicko-německých supermarketů, kdy se neprodané zkažené maso pere v chemických pračkách a pak se udí, mele na hamburgery nebo nakládá třeba na grilování a zbytek se používá do konzerv - nikoliv pro psy (tam jsou přísnější předpisy), ale pro lidi.

Lidi v zemích stejných jako u nás, kde byly z rušeny československé státní normy pro kvalitu potravinářských výrobků coby "komunistická" despotická metoda výrobců!

Tady je vidět, k čemu všemu posloužil líbivý slogan "nejsme jako oni". A my, hlupáci, jsme si to vykládali v kladném smyslu!

Tak teď zapomeň, co jsem napsala a můžeš si dát párek... z Alberta, Lidlu, nebo jiného EU Kafilerlandu.

Ale já po včerejším rozhovoru si rozhodně už nekoupím nic mletého, nebo uzeného, či jinak "revitalizovaného". Tomu se totiž za minulého režimu říkalo česky a pravdivě "mršina".

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.