Print this page

Unikly tajné nahrávky hovorů Ivana Bartoše a Mirka Topolánka s jedním velmi slavným člověkem. Je to skutečně maso!

By  lis 19, 2017

Podařilo se mi získat přepis hovorů marketingového esa Jakuba Horáka, který dělal kampaň pro Piráty a teď je součástí týmu prezidentského kandidáta Mirka Topolánka.

V první části hovoří se šéfem Pirátů Ivanem Bartošem a ve druhé části se zmiňovaným Topolánkem. Jde o exkluzivní materiál, tak si toho važte, milí čtenáři.

Jakub Horák: Takže...co...co bys chtěl v té kampaně akcentovat, Ivane?

Ivan Bartoš: Já nevím, tak co třeba zmínit podpis té petice proti Židákům? Bylo to propalestinský a tak nějak zásadový. I Petr Uhl mi to schválil.

Jakub Horák: Ty vole, Ivane, tohle fakt ne. Budeš za antisemitu. Tohle bys lidem neměl připomínat. Buďme protižidovský, ale ne až tak moc....Chtělo by to spíš dostat do kampaně nějakej známej gesicht.

Ivan Bartoš: Už vím. Honza Májíček!. Sdílí naše ideje. Je členem Socialistické Solidarity. Statečnej bojovník proti kapitalismu.

Jakub Horák: Neblbni. Je to zločinec, rozumíš? Chápeš to vůbec? Před devíti lety jako mluvčí Ne, základnám gratuloval Hizballáhu k porážce Izraele. To není žádnej hrdina.

Ivan Bartoš: Ale tak. Známe se. Jsme kámoši. Byl mi na svatbě a on by se rád zapojil. Potil by pro mě krev...

Jakub Horák: Ne, přes to prostě nejede vlak. Buď já nebo Honza!

Ivan Bartoš: Aspoň jako na tajňáka (spiklenecky mrká). Nemusíme ho hned tlačit na pódium, že jo

Jakub Horák: Ty seš vážně cvok. Ty novinářský mrdky se přece všechno dozvědí. Ještě horší mrdky než accountky, a to mi věř, s těma je to zlý. Však si ještě pamatuješ, jak vyčenichali, že chodíš na demošky s Antifou a Májíček ti byl na svatbě, ne?

Ivan Bartoš: Už to mám! Petr Uhl! Je známej. Solidní trockista. Umí v tom chodit. I komouši z něj měli vítr

Jakub Horák: Ten byl přece taky odsouzenej, ty vole...S tebou se nedá pracovat. Ještě slovo a pudu dělat třeba...pro....já nevím....třeba pro Topola!

STŘIH

Jakub Horák: Takže...co...co bys chtěl v té kampaně akcentovat, Mirku?

Mirek Topolánek: Já nevím, tak co třeba zmínit podpis Lisabonské smlouvy? Bylo to proevropský a tak nějak státnický. I Kalda mi to schválil.

Jakub Horák: Ty vole Mirku, tohle fakt ne. Budeš za eurohujera. Tohle bys lidem neměl připomínat. Buďme proevropský, ale ne až tak moc....Chtělo by to spíš dostat do kampaně nějakej známej gesicht..

Mirek Topolánek: Už to mám. Mára Dalík! Toho zná vážně každej a teď, jak nastoupil do basy, tak nebude chtít tolik peněz. V podstatě stačí, když mu zařídím takový to speciální neklouzavý mýdlo, aby se nemusel ve sprše moc schýbat

Jakub Horák: Neblbni. Je to zločinec, rozumíš? Chápeš to vůbec? Dostal flastr za korupci. To není žádnej Jánošík

Mirek Topolánek: Ale tak. Známe se. Jsme kámoši. On by se rád zapojil. Potil by pro mě krev

Jakub Horák. Ne, přes to prostě nejede vlak. Buď já nebo Mára!

Mirek Topolánek: Aspoň jako na tajňáka (spiklenecky mrká). Nemusíme ho tlačit na pódium, že jo..

Jakub Horák: Ty seš vážně cvok. Ty novinářský mrdky se přece všechno dozvědí. Ještě horší mrdky než accountky a to mi věř, s těma je to zlý. Však si ještě pamatuješ, jak vyčenichali tu tvoji spářku se Silviem v Toskánsku, ne?

Mirek Topolánek: Už to mám! Silvio Berlusconi! Je známej. Solidní bunga-bungista. Umí v tom chodit I komouši z něj měli vítr.

Jakub Horák: Ten byl přece taky odsouzenej, ty vole...S tebou se nedá pracovat. Ještě slovo a pudu dělat třeba...pro....já nevím....vrátím se k Bartošovi a Pirátům!

UPOZORNĚNÍ: JEDNÁ SE O SATIRU!

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.