Print this page

George Soros v utajení navštívil Prahu a otevřel si účet v UniCredit Bank! Na svoji neziskovku Open Society v Londýně přes 18 miliard dolarů

By  pro 08, 2017

Redakce AE News získala od anonymního zdroje výbušné materiály, které se v prostoru české zpravodajské alternativy ještě dosud nikdy v historii neobjevily.

Do naší redakce na náš email přišly od anonymního informátora fotokopie dokladů a další informace, které se týkají finančníka a mecenáše George Sorose a také Karla Schwarzenberga. Podle informací našeho zdroje navštívil George Soros v září tohoto roku Prahu a otevřel si bankovní účet v UniCredit Bank v centru Prahy. K otevření účtu použil svůj americký cestovní pas, jehož fotokopii nám anonymní zdroj taktéž zaslal. Přibližně ve stejnou dobu si u téže banky otevřel účet i Karel Schwarzenberg naproti svému českému diplomatickému pasu. Anonym nám zaslal i kopii jeho pasu.

Náš další informační zdroj z okruhu kontrarozvědky nás upozornil, že v následujících měsících proběhne mohutný devizový přesun kapitálu George Sorose z londýnského City do několika bank v Praze. Máme si prý všímat financí, které budou proudit prezidentským kanditátům a hlavně jejich nákladným kampaním, které budou vedeny proti Miloši Zemanovi. Podle zdroje není ani vyloučeno, že George Soros využije v blízké době svůj kapitál v českých bankách k útoku proti české koruně, kdy Praha bude z Bruselu zjevně tlačena k přijetí Eura. Ve fotokopiích dokladů jsme z bezpečnostních důvodů znečitelnili rodná čísla a sériová čísla.

Jen o pár týdnů později po Sorošově utajené návštěvě v Praze pronikla na veřejnost informace, že George Soros převedl v polovině října ve prospěch své nadnárodní neziskovky Open Society Foundations (OSF) v Londýně neuvěřitelnou mamutí částku 18 miliard USD [1][2]. Je známo, že George Soros převádí dlouhodobě značnou část svého majetku z USA do neziskovky OSF v Londýně, aby se vyhnul placení daní v USA. Naše redakce AE News v uplynulých týdnech kontaktovala naše spolupracovníky z okruhu českých bezpečnostních služeb a informace naznačují, že George Soros zahájil proces přesunování nejen své mamutí neziskové centrály z Londýna do Střední Evropy, konkrétně do Prahy, ale i přesun svých finančních transakcí. Jde o přípravu na vznik Evropské federace, na které se bude kapitál Goerge Sorose podílet velkou měrou. Podle informací naší redakce jde právě o koordinovaný proces a přesun kapitálu George Sorose do Střední Evropy ještě před začátkem realizace projektu federalizované EU, ke které včera zcela otevřeně už vyzval Martin Schulz z německé SPD [3].

George Soros přijel v září do Prahy a otevřel si účet v UniCredit Bank. Finanční mogul utíká z Londýna do Prahy kvůli Brexitu

Důvodem odsunu Sorosova kapitálu z Londýna je Brexit, který bezprostředně ohrožuje nejen neziskovku Open Society Foundations, která má centrálu právě v Londýně, ale především Sorošovy finanční operace a peněžní spekulace, které po odchodu Velké Británie z EU narazí na bariéru problémů a blokací ze strany Evropské unie, protože dohoda o Brexitu mezi Bruselem a Londýnem je v nedohlednu a je otázka, jestli vůbec nějaká dohoda bude. I kdyby se dohoda podařila, současná nejistota v londýnském City způsobuje, že finančníci, kteří jsou z minulosti úzce propojeni s obchody v EU, zvažují odchod z Velké Británie, anebo dokonce už tak učinili. Sorosův přesun 18 miliard dolarů rázem udělal z Open Society Foundations 3. největší neziskovku na světě [4], hned za Bill & Melinda Gates Foundation (Bill Gates je zakladatel Microsoftu) a The Wellcome Trust (britský farmaceutický magnát Henry Wellcome).

Cestovní pas George Sorose, na který si otevřel v Praze účet v UniCredit Bank. Exkluzivní fotokopie, znečitelnili jsme sériové čislo pasu a kontrolní hash. Přesun peněz George Sorose z Londýna do Prahy lze interpretovat v několika rovinách. Za prvé, Česká republika stále ještě není v Eurozóně a bruselský bankovní dohled se nevztahuje na Českou republiku a ani na Českou národní banku, která stále spadá pod kontrolu Londýna a Bank of England, která je plně pod kontrolou domu Rothschild, stejně jako jsou Sorosovy pohádkové majetky. Za druhé, ze stejného důvodu držel George Soros svoji neziskovku v Londýně, protože ani Londýn nebyl členem Eurozóny. Volba Prahy je tak zcela logickým krokem pro George Sorose, protože jeho poslední uniklé dokumenty ukazují, že se jeho neziskovka snaží ovlivňovat poslance Evropského parlamentu, přinesli jsme o tom výbušný článek zde.

Soros našel velkého spojence v Karlu Schwarzenbergovi

A za třetí, je logické, že když Londýn v rámci Brexitu odejde z EU, musí George Soros svoji neziskovou hydru z Velké Británie někam přesunout. A logicky se nabízí ty země, které jsou sice členy EU, ale zatím jejich platební systém a banky nespadají pod kontrolu ECB a Bruselu. Volba padla na Prahu, protože Soros má k Praze velmi blízko, jeho Středoevropská univerzita už jednou v Praze sídlila, než se přestěhovala do Budapešti v polovině 90. let.

Čeho si však musíme všimnout, to je informace od našeho anonymního zdroje, že ve stejnou dobu, kdy si George Soros v Praze otevíral v UniCredit Bank svůj účet, tak ve stejnou dobu si ve stejné bance otevřel účet i Karel Schwarzenberg. Může to být shoda náhod, ale to by nesměl Karel Schwarzenberg na jaře pro zahraniční média pronášet výroky na ochranu George Sorose před Orbánovou vládou v Maďarsku. Schwarzenberg vylíčil Sorose v rozhovoru pro americkou stanici Bloomberg jako filantropa a svatého muže, kterého zná osobně již 30 let a jenž ze svých peněz ochraňuje demokracii a pomáhá ji šířit do autoritářských zemí. A doslova uvedl, že Soroš je prý nejlepší nadějí pro demokracii ve Východní Evropě [5].

Diplomatický pas Karla Schwarzenberga, který použil pro otevření účtu v UniCredit Bank v Praze. Znečitelnili jsme rodné číslo a sériové číslo pasu. Uběhne pár měsíců a Karel Schwarzenberg si jde do UniCredit Bank v Praze otevřít účet ve stejnou chvíli, jako to udělá George Soros. Sami si můžete domyslet souvislosti. Každý si vzpomíná, jak právě tento rok na jaře přední politici v ČR jako např. Andrej Babiš, nebo kandidát na prezidenta Jiří Drahoš, nabízeli Sorošovi přesun jeho Středoevropské univerzity do Prahy a jakou kontroverzi taková nabídka vyvolala [6]. Přesto však otevírání účtů v Praze má souvislost právě s odchodem George Sorose z Velké Británie a to znamená, že někteří politici v Praze by se měli mít na pozoru. Emmanuel Macron a Martin Schulz jsou nyní hlavními organizátory projektu federalizované Evropy, která se stane finální integrační tečkou za realizací 4. Říše pod vedením Německa. George Soros musí být ve středu tohoto procesu, proto už nebude nadále pro něj možné ovlivňovat procesy uvnitř Evropské unie z Londýna. a propadu příjmů sociálního systému, méně peněz na školství, zdravotnictví a důchody.

Andrej Babiš a Miloš Zeman by se měli odteď mít na pozoru, kapitál George Sorose po nich půjde!

Přesun finančních operací George Sorose do Prahy znamená, že obrovský posílí neziskový sektor. Dále se dají očekávat štědré dary od George Sorose ve prospěch prezidentským kandidátům proti Miloši Zemanovi. Finanční kreditní linka z UniCredit bude aktivní a George Soros dokáže svými penězi spustit v České republice mohutný Majdan proti Miloši Zemanovi. Nikoho by asi nepřekvapilo, že na plánu likvidace Miloše Zemana by se spolupodílel právě Karel Schwarzenberg, který Zemanovi nemůže zapomenout porážku z roku 2013.

Současně lze očekávat, že George Soros bude aktivně působit i proti Andreji Babišovi a jeho vládě. I když to zní paradoxně, když Babiš na jaře pozval do Prahy Sorošovu školu z Budapešti, ale Andrej Babiš je spojencem Miloše Zemana, a to z něho dělá nepřítele George Sorose. Pokud by nedošlo k Brexitu, George Soros by neměl důvod převádět své finanční a neziskové aktivity z Londýna do Prahy, ale situace je taková, jaká prostě je a Soros se snaží zavčas přesunout do Evropy, aby nenarazil na budoucí bariéru mezi Británií a EU, která postupně vyroste, až selžou veškeré pokusy o dohodu k Brexitu. I když poslední informace naznačují, že nějaká dohoda nakonec bude, vznik Evropské federace úplně změní pravidla lobbistických her, George Soros to ví moc dobře.

George Soros chce zůstat uvnitř EU, proto odchází do Prahy. Londýn po Brexitu ztratí značnou část vlivu na Evropskou unii

Znovu se potvrzuje, jakou obrovskou mocí disponuje dům Rothschild v celé Evropě. George Soros disponuje kapitálem právě tohoto domu, to jsou ve skutečnosti peníze Rothschildů. Česká národní banka je plně pod kontrolou světového židovstva a není překvapením, že když se ve Velké Británii bourá projekt staré globalizace, jednotliví koně globalistů jsou přesouváni o několik polí na šachovnici dál. A opět je u toho dům Rothschild, jako už tolikrát v minulosti, když padala impéria a měnily se mocenské struktury. Open Society Foundations je mocenský nátlakový nástroj na ovlivňování politiků v jednotlivých zemích v EU a také europoslanců. Fungování OSF musí zůstat zachováno i po dochodu Velké Británie z EU, takže přesun do Střední Evropy a do Prahy je logickým vyústěním. Praha je navíc centrem světového židovstva a dobré napojení Prahy na americké transatlantické vazby nabídne Georgi Sorosovi podobné pohodlí jako londýnské City. Forma a míra korupce je však v ČR tak vysoká, že příchod George Sorose do Prahy, obrazně i doslova, může během několika následujících let zcela překreslit nejen vrcholnou politiku, ale i mediální prostor, média, rozhlas, televizi a tiskoviny. A samozřejmě v neposlední řadě internet.

Miloš Zeman a Andrej Babiš by si měli proto začít dávat velký pozor, protože ve chvíli, kdy si George Soros začíná v ČR otevírat vlastní účty a v jeho blízkosti se pohybují lidé jako Karel Schwarzenberg, který si najednou ve stejné bance také otevírá účet, mělo by každému honem rychle docvaknout, k čemu se schyluje, než bude pozdě. George Soros je příliš velká ryba i na Andreje Babiše a pokud vznikne jakákoliv linka mezi Sorošovými mamutími financemi a českými politiky a stranami, kteří stojí v opozici proti Babišovi a Hnutí ANO, potom se můžeme dočkat podobných událostí, jako zažívají nejrůznější rozvojové země na světě, kde George Soros financuje tzv. barevné revoluce. George Soros už před lety nasypal do své neziskovky 13 miliard dolarů a teď v říjnu napumpoval do neziskovky OSF dalších 18 miliard USD. Jenže zatímco neziskovky jako třeba ta Billa Gatese se věnují pomoci lidem a humanitární činnosti v Africe a podobně, Open Society Foundations je tvrdá lobbistická pěst, kterou George Soros rozbíjí státní režimy, korumpuje evropské poslance, financuje neziskovky a spouští revoluce a změny vlád.

Kdo si konečně začne všímat neziskové kolony v České republice?

Už tolikrát naše redakce apelovala, aby se poslanecká sněmovna zabývala novelou zákonů o neziskovém sektoru v ČR. A tento apel znovu opakujeme. Ve světle informací o přesunu podnikatelských a finančních aktivit George Sorose z Londýna do Prahy je třeba přijmout v ČR takové změny zákonů, aby neziskový sektor byl tvrdě regulován a nemohl ovlivňovat politické procesy v ČR. Pokud se tím politici a nová vláda Andreje Babiše společne s SPD a KSČM nebudou zabývat, začne za nějakou dobu veškeré politické procesy v ČR ovládat George Soros a skupina jeho věrných politiků, které si koupí a přispěje jim na různé věci, od volebních kampaní až po soukromé účty. Celá Evropa se mění a Brexit odpálil celou řadu změn a přesunů moci, lidí a kapitálu z jednoho místa na druhé. A přesun George Sorose do Prahy, přesun jeho kapitálu a neziskovky, by mělo konečně někoho probudit. Nenechejme si rozvracet Českou republiku neziskovým sektorem!

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.