Print this page

Supertajná akce se zřejmě skutečně odehrává. Vysoce postavení členové globální elity umístěni do věznice v zálivu Guantanámo

By  led 05, 2018

Na internetu se objevily zvěsti, že vysoce postavení členové světové globální elity (illumináti, kabalisté….), jsou zadržováni za porušování lidských práv a korupci a jsou v důsledku tisíců uzavřených obžalob, odváděni americkými zvláštními silami do vojenské věznice na námořní základně v Guantanamo Bay (Gitmo). Několik zdrojů informovalo, že tam byli odvedeni hlavní VIP členové skryté světové vlády. (Foto Shutterstock)

Zatímco se doposud jednalo pouze o zvěsti, nedávné události už začínají ukazovat jejich věrohodnost. Jsou-li tyto tajné zdroje přesné, zatýkání a extrakce do Gitma, kde čelí rozšířené vazbě a vojenské spravedlnosti, mají obrovské politické důsledky a umožňují uvolnění potlačených informací, které předtím byly zadržovány.

Jedním ze zdrojů těchto zvěstí je David Todeschini, bývalý veterán USAF, který psal o tajných operacích během války ve Vietnamu.

Ve videu na Youtube ze dne 24. prosince 2017 popisuje, co se dozvěděl ze spolehlivého zdroje FBI o nedávných událostech v Guantanamu, které shrnul následovně:

Důvěrné zdroje vysoké úrovně řekli tomuto reportérovi, že americká vojenská věznice v zátoce Guantanamo byla upozorněna na to, že v krátké době očekává vysoce postavené vězně – možná v důsledku více než 10 000 uzavřených federálních obžalob. 1 000 mariňáků doprovázelo generála Mattise do Gitma, aby zajistilo bezpečnost „zvláštních vězňů“.

Dalším zdrojem extrakcí členů tajných společností do GITMO prostřednictvím potvrzených obvinění je veteránský novinář Dr. Jerome Corsi, který tweetoval:

Třetím zdrojem je Brenden Dilley, rozhlasový moderátor pro americký kongres, který obdržel informace od jiného anonymního informátora, který má spolehlivou nahrávku.

Informátorovy zprávy se objevily v příspěvku z 27. prosince, který byl mylně přisuzován QAnon. Příspěvek se týká diskuse o nedávných VIP příchozích do Gitmo:

Co je třeba zdůraznit ve výše uvedeném příspěvku je to, že noví vězni začali přijíždět do Gitmo 26. prosince 2017 a očekávali se další. Toto bylo poté, co prezident Trump vydal 21. prosince vyhlášku o „národní krizové situaci“ v reakci na porušování lidských práv a korupci kdekoli na světě.

Konečně, máme bývalého korespondenta Forbes Magazine, Benjamina Fulforda, který napsal 1. ledna 2018:

V historickém okamžiku poetické spravedlnosti byla většina vysoce postavených pachatelů falešné „války proti terorismu“ v USA převezena do záchytného tábora amerického námořnictva v zálivu Guantanamo, na Kubě, říkají zdroje Pentagonu.“ Rothschildovi poskoci George Soros, Peter Munk, Peter Sutherland, Bushové, Podestové a mnoho dalších mohli být letecky dopraveni na Gitmo (tábor námořnictva v zálivu Guantanamo) za účelem zahájení soudních řízení před vojenskými tribunály, poněvadž Ministerstvo obrany utratilo 500 milionů dolarů na modernizaci věznice a rozšířilo řady vojenské policie a mariňáků,“ říkají zdroje.

Co může být z těchto nezávislých zdrojů odhaleno, je to, že vysoce postavení členové tajné vlády, z nichž mnozí jsou součástí globální sítě pedofilních satanistů, jsou zadržováni americkými zvláštními silami a převezeni do Gitmo, kde mají být drženi neomezeně, zatímco na nich bude aplikována vojenská spravedlnost. Díky tomu se rozsáhle upravuje a rozšiřuje zázemí a zařízení v Gitmo a přibývají stráže, jako příprava na pobyt VIP vězňů.

Mezi prvními, kdo referoval o tom, že speciální síly armády USA, zadržují a vyšetřují hlavní figurky skryté globální vlády, byl informátor programu Secret Space Program, Corey Goode. On odkazoval na vojenské vyšetřování z 9. srpna 2017, poté, co byl informován zdrojem, který popsal jako bývalého člena FBI a armády:

Byly zde týmy amerických speciálních sil, které prováděly „domácí dohled a vyšetřování satanistické skupiny, která infiltrovala všechny pozice vládních agentur a armády. Tyto týmy zvláštních sil fungují od poloviny volebního cyklu …. Tajná zpráva o tom, jak jsou tyto infiltrace všudypřítomné, je šokující více, než jsem očekával. Je zajímavé, že tato zpráva má také poznámky od několika členů tajné poroty, kteří jsou v současné době aktivní v D.C.

Ve zprávě se uvádí, že spiknutí zahrnuje většinu mocných lidí v rámci mocenských struktur OSN, EU, USA. Tyto vládní organizace jsou v tom, co se děje, zcela kooperující. A to až k místních poštovním a policejním úřadům.

Nedávno Goode řekl, že jeho zdroje mu sdělily, že Gitmo je modernizováno tak, aby hostilo VIP zadržované osoby, a zahrnuje i přístup k invalidním vozíkům pro některé z nich. Toto sdělil v debatě s autorem best-sellerů Davidem Wilcockem z 5. listopadu:

Tajné velké poroty téměř úplně dokončily vyšetřování, když se všechno změnilo. Měli uzavřené obžaloby, které byly připraveny, když obdržely zásobu nových informací, které jim rozšířily pole působnosti.

Jejich vyšetřování se od té doby dramaticky rozšířilo. Nevím jak dlouho ještě aliance bude čekat, než zakročí, aby se již členové Kabaly nemohli vytratit ze země.

Někteří ti opravdu špatní už odešly. Naše týmy SF [Speciální síly] plánují, že se vypraví do některých z těchto zemí, které tyto členy Kabaly skrývají a odvedou je silou.

Jsou tato tvrzení pravdivá? Při kontrole veřejných záznamů se zjistilo, že James Mattis, ministr obrany, navštívil Gitmo 21. prosince, kdy se stal prvním ministrem obrany, který tak učinil od roku 2002. Byl to tentýž den, kdy Trump vydal „Příkaz k blokování majetku osob, které se podílely na závažném zneužívání nebo korupci lidských práv „, kde prohlásil:

Proto se domnívám, že závažné zneužívání lidských práv a korupce na celém světě představují neobvyklé a mimořádné ohrožení národní bezpečnosti, zahraniční politiky a hospodářství Spojených států a tímto vyhlašuji vnitrostátní nouzovou situaci, která se musí vypořádat s touto hrozbou.

Načasování naznačuje, že to bylo víc než náhoda a vzrostla možnost spojitosti mezi návštěvou Mattisovou a Trumpovým příkazem. Taková vazba je posílena dřívější návštěvou Gitma v červenci 2017 generálním prokurátorem Jeffem Sessionem, který nazval Gitmo: „dokonale přijatelné“ místo pro zadržení nových podezřelých z terorismu, na rozdíl od jejich držení v USA a souzení v civilních soudech.

Je docela možné, že Gitmo bude zvyklé na zadržování osob v rámci výkonu příkazu Trumpa. Bude s nimi zacházeno jako s teroristy. „Vnitrostátní nouzová situace“, delegovala pravomoc na jakoukoli americkou agenturu schopnou prosadit primární funkci nařízení o odříznutí finančních aktiv cílených jednotlivců a skupin:

Sek. 8. … Tajemník ministerstva financí může, v souladu s platnými právními předpisy, přenést některou z těchto funkcí na jiné úředníky a agentury Spojených států. Všechny agentury přijmou v rámci svých pravomocí veškerá vhodná opatření pro provedení tohoto příkazu.

Trumpovo nařízení poskytlo pevný právní základ pro zvláštní síly USA, aby fyzicky zadržely cílené osoby v pevninské Americe a kdekoli na světě a nechaly je v případě potřeby přemístit do Gitma.

Vojenský zákon namísto amerického vnitrostátního práva by mohl povolit jejich zadržení silami Spojených států. To by bylo silným pákovým efektem, který by mohl být použit k získání konfesí a spolupráce níže postavených členů tajné světovlády, proti jejich nadřízeným, kteří jsou převezeni do Gitma.

Dalším relevantním faktem je, že Todeschini tvrdí, že 1000 mariňáků doprovázelo Mattise a bude poskytovat zvláštní bezpečnost VIP vězňům.

Také zpráva z Miami Herald se týká navrhovaných úprav v Gitmo, které zahrnují kasárny pro 848 vězeňských jednotek, které budou připraveny za čtyři roky. To je velmi blízko k údajným 1000 vojáků námořnictva, které Todeschini (a Fulford) tvrdí, že tam byli posláni, aby střežili VIP vězně.

Tam je také potvrzení ohledně přesunu Národní gardy vojenské policie do Gitmo. 29. prosince 2017 bylo oznámeno, že Arizonská národní garda nasazovala více, než čtyři desítky vojenské policie do Gitmo po dobu devíti měsíců.

Zpráva Ministerstva obrany, citovaná v prohlášení Kongresu z 24. května 2016, popisuje, že stav vězňů v Gitmo, byl v červnu 2003, 684 vězňů a tento stav se do roku 2016 snížil na 80. Nejnovější odhady tvrdí, že ve věznici Gitmo je zhruba 40 islámských teroristů.

Článek Miami Herald z 21. srpna 2017 ukázal, že Trump plánuje vynaložit až 500 milionů dolarů na modernizaci zařízení Gitmo. To zahrnovalo návrh námořnictva na výstavbu nemocnice s pěti ložnicemi za celkové náklady 250 milionů dolarů, to naznačuje, že Trump plánuje zvýšit počet vězňů v Gitmo.

Na závěr existují přesvědčivé důkazy na podporu tvrzení, že vedoucí osobnosti mezinárodní sítě VIP osob, které se podílejí na obchodování s dětmi, porušování lidských práv, korupci a satanistických rituálech, jsou vyšetřovány, zadržovány a poslány do Gitma zvláštními jednotkami USA.

Důsledky těchto událostí rozvíjení zveřejňování utajovaných technologií souvisejících s tajnými vesmírnými programy, antarktické základny skryté pod ledovými pláty a mimozemským životem.

Existují důvody pro optimismus, že vyhlídky na „úplné zveřejnění“ se podstatně zvýší, jelikož jsou do Gitma převezeni více zkorumpovaní úředníci tajných spolků. Jejich odstranění ze silných globálních vedoucích pozic značně přispěje k ukončení jejich desetiletí dlouhé politiky popírání zbytku lidstva výhody pokročilých technologií, které změní život na celé planetě.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.