Print this page

Tento test vám prozradí, proč byste niky neměli využívat vysoušeč rukou na veřejných místech

By  úno 09, 2018

Žena provedla svůj vlastní experiment s osoušečem rukou na veřejných záchodech — teď si dvakrát rozmyslíte, jestli ho použijete. (Screenshot Facebook)

Nichole Wardová na Facebooku zveřejnila fotografii Petriho, která se tři minuty nacházela v Dyson Airblade osoušeči a poté 48 hodin zrála.

Napsala: „Ok, přátelé… jste připraveni na šok?!"

„Tady je to, co vyrostlo v Petriho misce po několika dnech," řekla žena a ukázala fotografii misky s různým hnusem, ze kterého se vám udělá špatně od žaludku.

„Strčila jsem otevřený talířek do osoušeče rukou na veřejných záchodech celkem na tři minuty. Jenom tři minuty! Už ho nikdy nepoužijte!"

„Několik virů možných patogenních hlív a bakterii, které krouží kolem vašich rukou, zatímco si myslíte, že odcházíte s čistými rukama. Vítejte!"

Nichole publikovala fotky na Facebooku, kde už mají více než půl milionu sdílení.

Podnik Dyson oznámil, že je „překvapen" výsledkem, ke kterému žena dospěla, neboť není jisté, že použila správnou vědeckou metodu.

Mluvčí podniku ABC Action News řekl: „Jsme překvapeni těmito výsledky, nejsme si jistí, že použila správnou metodu."

„Všechny osoušeče rukou Dyson AirbladeTM mají HEPA filtry, které čistí vzduch od baktérií, než opouští zařízení."

„Dyson AirbladeTM osoušeče jsou ověřené z hygienické stránky univerzitními výzkumy. Důvěřují jim nemocnice, jídelny a kanceláře po celém světě."

Nicméně publikace Nichole získala během posledního týdne více než 530 000 repostů, proto se mnozí lidé, kteří už nechtějí používat osoušeče, znovu vracejí k tradičnějším papírovým ručníkům.

Zdroj: 1

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.