Print this page

Nová šokující data o koronaviru v Itálii

By  bře 22, 2020

Máme pro vás velmi stručnou aktualizaci. Čtěte prosím pozorně. (Foto: Wikipedia)

Loading...

Mnoha lidem, kterým byl v Itálii diagnostikován koronavirus a kteří poté zemřeli, byla s největší pravděpodobností podána antivirová léčiva. Jak se dočtete níže, významné procento těchto lidí mělo již před nákazou potíže se srdcem nebo vysoký krevní tlak.

Minimálně jeden z antivirových léků, zvaný ribavirin, obsahuje toto VELMI VÝZNAMNÉ varování vydané společností cardiosmart.org (CardioSmart je iniciativa amerických kardiologů zaměřená na prevenci a vzdělávání pacientů s kardiovaskulárním onemocněním, pozn. př.): „Ribavirin může snížit počet červených krvinek ve vašem těle. Tomuto stavu se říká anémie a může ohrozit život lidí, kteří mají problémy se srdcem nebo s krevním oběhem.“ Vysoký krevní tlak je problém s krevním oběhem. Rozumíte tomu? Snížení počtu červených krvinek je pro tyto pacienty ŽIVOT OHROŽUJÍCÍ. Takže se nabízí otázka, kolik pacientů s koronavirem bylo usmrceno podáním ribavirinu?

Pojďme se tedy na celý problém podívat hlouběji, protože je zde mnohem více souvislostí.

Psáno pro ty, kdo věří zprávám o koronavirové nákaze….

Současná situace je následující: italské zdravotnické organizace hlásí stoupající počet úmrtí na koronavirus. Tyto zprávy vyvolávají mezi lidmi strach.

Ale zároveň italské vládní výzkumné týmy prohledávají záznamy o pacientech, aby získaly podrobná data a zjistily, zda lidé umírají na virus nebo umírají z jiné, jasnější příčiny.

Umírají lidé shodou okolností při virové nákaze, nebo je smrt způsobena jednoznačně virem? Je virus pouze neškodným účastníkem destruktivních dějů v těle, nebo je jejich hnací silou?

Výsledky z Itálie jsou, mírně řečeno, ohromující.

Bloomberg News (mezinárodní zpravodajská agentura, pozn. překl.) zveřejnila dne 18.3. zprávu s titulkem:

„99 procent lidí zemřelých na koronavirus trpělo jinými chorobami, hlásí Itálie“ (pozn. překl. zprávu si můžete přečíst zde: https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-18/99-of-those-who-died-from-virus-had-other-illness-italy-says)

„Ze studie vypracované italskou zdravotnickou institucí vyplývá, že více než 99% [!] smrtelných případů koronavirové nákazy v Itálii byli lidé, kteří již před nákazou trpěli zdravotními obtížemi.“

„Tato instituce sídlící v Římě prostudovala zdravotnickou dokumentaci zhruba 18-ti procent pacientů zemřelých na koronavirus v Itálii [prozatím – jde o časově náročnou práci] a zjistila, že pouhé tři oběti [!!], neboli celkem 0,8% zemřelých netrpělo před koronavirovou nákazou žádným jiným onemocněním. Téměř polovina obětí trpěla před nakažením nejméně na tři onemocnění a přibližně čtvrtina měla před nakažením jedno nebo dvě onemocnění.“

„Více než 75% obětí mělo vysoký krevní tlak, zhruba 35% mělo diabetes a třetina obětí trpěla na srdeční onemocnění.“

„Průměrný věk lidí zemřelých na koronavirus v Itálii je 79,5 roku !!!. Podle dat ze 17. 3. zemřelo na koronavirus 17 lidí mladších 50-ti let. Všechny oběti v Itálii pod 40 let byli muži se závažnými zdravotními potížemi.

TO JE ONO.

Průměrný věk těch, kteří zemřeli: 79,5. Děláte si legraci? Mnoho předchozích zdravotních problémů, oslabený imunitní systém a uveďme další vliv, který tato vznikající studie nezmiňuje – všichni tito lidé byli zjevně léčeni na své předchozí nemoci toxickými léčivy. A dále, jakmile jim byl diagnostikován koronavirus, je pravděpodobné, že mnohým z nich byly podány vysoce toxické antivirové léky. Tím jim byla zasazena poslední rána.

Označovat koronavirus za PŘÍČINU úmrtí by bylo směšným fantazírováním. Avšak o těchto obětech hovoří italské zpravodajské agentury jako o „případech úmrtí na koronavirus“, čímž navyšují statistiky úmrtnosti.

Nepřipomíná vám to jiné zprávy, které vydávám? O starších lidech, kteří zjevně trpěli vážnými chorobami a zemřeli v Austrálii; o starších lidech, kterým byl diagnostikován koronavirus ve státě Washington a kteří všichni žili v domově s pečovatelskou službou?

Už si děláte obrázek o celé situaci? Tento podvod se statistikou úmrtnosti – která nebere v potaz skutečné příčiny úmrtí včetně ZDRAVOTNÍCH – slouží k ospravedlnění zastavení a zničení ekonomiky po celém světě právě nyní. Jde o útok na občany, kteří jsou na ekonomice závislí, kteří musí pracovat, aby si vydělali na živobytí.

Zpravodajské agentury jsou jako upíři využívající starší, nemocné a umírající lidi za účelem navýšení statistik úmrtí na koronavirus po celém světě. Vydávají hrůzostrašné zprávy, které konzumují nic netušící občané v době, kdy se zastavuje ekonomika. Lidé sledují tyto zprávy v médiích a přijímají uměle vytvořený strach.

Nastavte se na konstruktivní myšlení, protože v této situaci jde o bezprostřední budoucnost lidstva.

A pamatujte na to, co píše cardiosmart [tečka] org: „Ribavirin může snížit počet červených krvinek ve vašem těle. Tomuto stavu se říká anémie a může ohrozit život lidí, kteří mají problémy se srdcem nebo s krevním oběhem.“

Na tomto odkaze si můžete objednat vzdělávací materiály Jona Rappoporta.

Jon Rappoport

Autor tří výbušných sérií – THE MATRIX REVEALED (Odhalený Matrix), EXIT FROM THE MATRIX (Jak opustit Matrix) a POWER OUTSIDE THE MATRIX (Síla za hranicemi Matrixu). Kandidoval do kongresu v 29. kalifornském okrsku. Vede poradenskou praxi zaměřenou na osobní rozvoj a využití tvůrčího potenciálu pro své soukromé klienty. Byl nominován na Pulitzerovu cenu, 30 let pracoval jako investigativní novinář. Publikoval články z oblasti politiky, medicíny a zdraví pro CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern a další noviny a časopisy v USA a Evropě. Jon vedl přednášky a semináře po celém světě na témata globální politiky, zdraví, logiky a tvořivé síly.

Originální zpráva: https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/03/italy-coronavirus-new-explosive.html

Zdroj: arfa.cz

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.