Print this page

Aktualizace situace - Trump připravuje důkazy proti Bidenovi, generál Perna oznamuje „Den vakcíny. Začátek konce!“

By  pro 16, 2020

Nejdůležitější události, dnešní aktualizace z 13. prosince 2020: (Foto: Youtube)

Loading...
  • Atentátové jednotky CIA jsou v Americe aktivní a odstraňují svědky volebních podvodů.

  • Všichni nyní žijeme na aktivním bojišti (zejména kontinentální část USA).

  • Miliony Američanů jsou díky lockdownů guvernérů drženi jako váleční zajatci.

  • Mediální zásahy a pomluvy se proměnily v činy. Terorismus v žurnalistice.

  • Cenzura pomocí technologií nyní dosáhla úrovně vnitrostátního terorismu.

  • Chystají se blokády kamionů. Začne obléhací válka proti „modrým“ městům.

  • Nový exekutivní příkaz mění řetězec nástupnictví na Ministerstvu obrany pro případ, že by byl ministr obrany zabit.

  • Biden, Harris zmíněni ve zprávě ředitele národní beuzpečnosti Ratcliffa z 18. prosince … s obrovskými důsledky, Trump může proti Bidenovi zakročit a nutit ho k přiznání.

  • Informace o operaci Warp Speed / vakcíně generála Pernyho v den D: Perna tvrdí, že „den D vakcíny“ je „začátkem konce“.

  • Čína obklopuje Spojené státy přes Kanadu a Karibik, do budoucna plánuje kombinovanou pozemní invazi společně s raketovým útokem.

  • Forenzní audit hlasovacích strojů Dominion potvrzuje, že jejich algoritmy mění hlasy. Nyní existuje absolutní důkaz, že volby byly pomocí zmanipulovaného tabulkového softwaru ukradeny.

  • Sidney Powell připravuje trestní řízení RICO / případ podvodu proti konspirátorům Dominionu.

Poslechněte si zde kompletně aktualizovaný podcast o dnešní situaci (1 hodina, 20 minut), níže si přečtěte detailní poznámky a zdroje.

https://www.brighteon.com/2f3338ef-1d1c-4750-b8d4-b62412142696

Poslechněte si všechny aktualizace (každý den zveřejnujeme jednu) na kanálu Health Ranger Report na Brighteon.com. https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Zdroje a poznámky, aktualizace situace.

Vražedné jednotky CIA AKTIVNÍ. „Klíčoví svědci jsou vyřazeni. Čtvrtý dnes ráno. MSM všechno zakryje.“ (video na stránkách zdroje, nelze vložit. Obsahuje střelbu na ženu)

Operace Warp Speed generála Perny / Instrukce vakcíny: „Den D … to je začátek konce a tam jsme dnes.“ https://www.youtube.com/watch?v=nbdnNW_Itfk (proslov)

Cenzura se stala vnitrostátním terorismem: YouTube právě deplatformoval Scotta Adamse – zd. „Washington Times“

Scott Adams YouTubem postihnut za šíření klamnému obsahu: „Brzy si přijdou pro další videa.“ Extrémní cenzura / nátlak na veřejnost z důvodů politického krytí pomocí (Big Tech) technologií splňuje definici vnitrostátního terorismu.

Lockdowny guvernérů jsou terorismem

Hlava 18, oddíl 2331 (5) trestního zákoníku USA definuje „vnitrostátní terorismus“ jako: „činnosti, které se zdají být určeny k zastrašování nebo nátlaku na civilní obyvatelstvo jež ovlivňují vládní politiku zastrašováním nebo nátlakem.“

https://www.law.cornell.edu/uscode/text/18/2331

výraz „vnitrostátní terorismus“ jsou činnosti, které:

zdá se být plánováno –

  1. zastrašování nebo nátlak na civilní obyvatelstvo;

  2. ovlivňovat politiku vlády zastrašováním nebo nátlakem;

  3. ovlivnit chování vlády hromadným ničením, atentátem nebo únosem;

  4. (C) vyskytují se primárně na územní jurisdikci Spojených států

     

    11. prosince, exekutivní příkaz dává vládním zaměstnancům na Štědrý den volno zd. https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-providing-closing-executive-departments-agencies-federal-government-december-24-2020/

Oddíl 1.

Ve čtvrtek 24. prosince 2020 den před Štědrým dnem budou uzavřeny všechny výkonné útvary i agentury federální vlády. Jejich zaměstnanci budou zproštěni povinnosti.

Oddíl 2.

Vedoucí výkonných útvarů a agentur mohou stanovit, že některé úřady a zařízení organizací nebo jejich částí musí zůstat otevřené. Někteří zaměstnanci se musí hlásit ve službě 24. prosince 2020 z důvodu národní bezpečnosti, obrany nebo jiné veřejné potřeby.

10.prosince: Výkonné nařízení o vydání dědického řádu v rámci ministerstva obrany https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-providing-order-succession-within-department-defense/

… Následující úředníci ministerstva obrany jednají, vykonávají funkce a povinnosti kanceláře ministra obrany (tajemníka) po celou dobu, kdy: ministr zemřel, rezignoval nebo se jinak stal neschopen vykonávat funkce a povinnosti kanceláře tajemníka v uvedeném pořadí:

  1. náměstek ministra obrany; (David L. Norquist složil přísahu jako 34. náměstek ministra obrany 31. července 2019), byl jmenován Chrisem Millerem. Což znamená, že Trump důvěřuje Millerovi více než Norquistovi.

  2. tajemníci vojenských útvarů;

  3. náměstek ministra obrany pro politiku;

  4. náměstek ministra obrany pro zpravodajské služby a bezpečnost;

  5. vrchní ředitel pro správu ministerstva obrany

  6. náměstek ministra obrany pro udržitelnost;

  7. náměstek ministra obrany pro výzkum a inženýrství;

  8. náměstek ministra obrany (kontrolor);

  9. seznam pokračuje

USA obklopena Čínou: Ezra Levant na výstavě Tuckera Carlsona: „Trudeau cvičil v Kanadě čínská vojska“

https://welovetrump.com/2020/12/11/ezra-levant-on-tucker-carlson-show-trudeau-trained-chinese-troops-in-canada/?utm_source=PTN&utm_medium=mixed&utm_campaign=PTN

Ezra Levant: „Kanada trénuje dva začínající čínské generály v našich vysokých školách pro válečnictví, trénuje poručíky, majory i velitele.“

Největší terno, jaké jsem kdy v životě zažil. Trudeau pozval čínská vojska, aby se naučili taktiku zimního boje na základně kanadských sil (Force Base). @GarrisonPet. 34 nezrušených stránek zbabělosti a usmiřování vůči Číně, nepřátelství vůči Americe.

Přísně tajné“ vládní dokumenty odhalily, že kanadský premiér Justin Trudeau vyzval Čínskou lidovou osvobozeneckou armádu (PLA), aby vyslala své jednotky do Ontaria na výcvik v chladném počasí. Podle dvou kanadských médií byl nešťastný když zjistil, že byl výcvik zrušen. Kanadský vládní tajný 34stránkový soubor získal Rebel News a The Globe and Mail.

Čínské vojenské základny v Karibiku?

Zájmem amerických bezpečnostních concernů je pokračující projekt rozšiřování námořních přístavů v již obchodně důležitém přístavu v Kingstonu na Jamajce a také v přístavu ve Freeportu na Bahamách, což je nejspíš nová čínská základna operující 90 mil od pobřeží USA. Zdá se, že čínská komunistická strana (ČKS) provádí v Karibiku vícerozměrnou strategii. Sklízí ekonomické, politické i potenciálně vojenské zisky několik mil od pobřeží USA. Konečným cílem čínské karibské strategie může být konfrontace USA nejen svou přítomností v blízkosti pevniny USA, ale také situací podobnou americké vojenské přítomnosti v oblasti Jihočínského moře. Tam Čína v moři vytvořila nové ostrovy a zavázala se, že je nebude militarizovat, poté šla a militarizovala je.

Případy Sidney Powell u SCOTUSu (Supreme Court of the United States)

Dávejte pozor! Dnes v noci jsme provedli nouzové podání u Nejvyššího soudu pro Georgii a Michigan. Brzy bude hotová Arizona a Wisconsin. Tyto případy zvyšují ústavní problémy a dokazují obrovský podvod. Naši žalobci na nohou. My lidé zmanipulované volby nepřipustíme.

https://100percentfedup.com/pay-attention-sidney-powell-fights-on-with-emergency-filings-in-the-supreme-court/

Forenzní analýza strojů Dominion našla důkaz o algoritmických změnách volebních výsledků

Právní zástupce: „Zmařené michiganské hlasování způsobil počítačový program, nebyla to lidská chyba.“ Brighteonovo video na tomto odkazu. https://www.brighteon.com/bd40b6e0-c14c-411f-876f-c44456530da2

zd. „The epoch times“ https://www.theepochtimes.com/attorney-michigan-vote-flip-happened-due-to-computer-program-not-human-error_3615410.html

Právní zástupce k volebnímu případu v pátek v Michiganu uvedl, že k nechvalně známém převrácením hlasů bylo způsobeno počítačovým programem, nikoli lidskou chybou.“ Ministr zahraničí Jocelyn Benson řekl, že k tomu došlo lidským zásahem. Zjistili jsme, že to není pravda. Nestalo se to lidskou chybou. Stalo se to pomocí počítačového programu s názvem Dominion Voting System [s].“ uvedl Matthew DePerno na Newsmax.

DePerno zastupuje žalobce Williama Baileyho v soudním řízení proti kraji Antrim. Bailey poznamenal, že kraj původně uváděl, že kandidát na prezidenta Demokratické strany Joe Biden vyhrál v kraji o více než 2 000 hlasů nad prezidentem Donaldem Trumpem, ale později výsledky změnili. Trump získal téměř o 4 000 hlasů více než Biden. DePerno uvedl, že prostřednictvím soudního procesu se jeho týmu podařilo získat přístup k programu Dominion Voting Systems. Začali na začátku tohoto měsíce a získali 16 palců disků a 16 datových karet, stejně tak forenzní obraz skutečného tabelačního stroje v kanceláři úředníka v okrese Antrim.

Shromážděné informace zatím podléhají soudnímu ochrannému příkazu …

„Můj tým provádí analýzu prostřednictvím tohoto forenzního obrazu od neděle,“ řekl.

Asistentka generálního prokurátora Heather Meingastová pro The Detroit News uvedla, že obraz byl udělán Allied Security Operations Group a obyvatelem Village Central Lake. Společnost Allied se sídlem ve Washingtonu na dotaz neodpověděla.

Sidney Powel jmenuje čtyři spiklence, připravuje masivní případ dle zákona RICO proti Smartmatic Dominionhttps://welovetrump.com/2020/12/11/sidney-powel-names-four-co-conspirators-prepares-massive-rico-case-against-smartmatic-dominion/?utm_source=PTN&utm_medium=mixed&utm_campaign=PTN

Kraken již byl ve skutečnosti vypuštěn.

Sidney Powell právě zveřejnila jména čtyř údajných spoluspiklenců, kteří vedli snahu zmanipulovat volby. Powell plánuje masivní případdle zákona RICO proti Smartmatic i Dominion. Pro pořad „Lou Dobbs Tonight“ zveřejnila další informace o hlasovacím softwaru a tomto „Kybernetickém Pearl Harboru.“ Podle Powell má její tým „hromady a hromady skutečných dokumentů“, které dokazují, že Smartmatic a Dominion celý tento převrat provedli.“ Sidney Powell poukazuje na to, že George Soros, lord Malloch Brown, jména, která vidíte níže – a mnoho dalších, byli do útoku zapojeni.“

„Kybernetický Pearl Harbor“ proti našemu národu spáchán 3. až 4. listopadu, a později.

PODIVEJTE SE zde: https://www.brighteon.com/564e839f-04ec-431b-8293-dd6e8b42200e

Z webu FreedomNewsUSA.com:

Navrhli a vyvinuli programy strojů Smartmatic a Dominion, které obsahují řídicí modul, který lidem umožňuje se přihlásit a manipulovat s hlasováním v přímém přenosu.“ uvedla Powell. „Nacházíme stále více důkazů.“ Powell tvrdí, že společně se svým právním týmem shromáždili „hromady a hromady skutečných dokumentů“, které dokazují, že Dominion a Smartmatic „to všechno plánovali a provedli“.

„Víme, že 400 milionů dolarů do společnosti Smartmatic přišlo z Číny jen několik týdnů před volbami. Víme, že za vším tímto existuje spojení s Georgem Sorosem.“ řekla Powell – vychoval Erica Coomera a Marka Malloch Browna jako dva jednotlivce o nichž se domnívá, že jsou do celého systému zapojeni.

Powell vysvětlila, že dokumenty jsou stále přezkoumávány, i když vyšetřovatelé už dostali jasnou představu o tom, kdo jsou hlavními hráči. Někteří z těchto osob údajně zahrnují bývalého venezuelského komunikačního ředitele Jorge Rodrigueze, jeho partnera Hizballáhu Khalila Majida Mazouba, softwarového designéra Gustava Reyese Zumety a generálního ředitele Smartmatic Antonia Mujicu.

„Upřímně řečeno Národní bezpečnostní agentura a obranná zpravodajská agentura to měla mít dávno za sebou. Důkazy jsou ohromující a je extrémně znepokojivé, že se tyto věci děly a to ani nezačaly letos.“ řekl Powell.

Video měnící pravidla hry ukazuje prázdné hlasovací lístky GA, které se pomocí stroje Dominion změnily na hlasy – https://www.westernjournal.com/game-changing-video-shows-blank-ga-ballots-turned-votes-using-dominion-machine/?utm_source=site&utm_medium=protrumpnews&utm_campaign=can

Zdá se, že dvě nedávno zveřejněná videa odhalila možnou metodu podvodů s voliči pomocí softwaru Dominion Voting System. Videozáznamy, které natočil georginský volební kontrolor ukazují závažné bezpečnostní nedostatky v procesu rozhodování Dominionu. Stroje společnosti byly používány v Georgii a dalších státech během stále sporných listopadových všeobecných voleb. Ve videích Misty Martin, volební ředitelka okresu Coffee podrobně ukazuje jak k tomuto podvodu mohlo dojít.

V prvním videu. Zahrnuje Martinovou a volební dozorce analyzující hlasovací lístky, které se nepodařilo naskenovat do strojů Dominion. Martin ve videu demonstrovala, že volební úředník může jednoduše použít software Dominionu ke zpracování jakéhokoli hlasování, jakkoli uzná za vhodné. Vyplnění této ankety vás opravňuje k bezplatným aktualizacím zpráv od The Western Journal. Můžete se kdykoli odhlásit. Souhlasíte také s našimi zásadami ochrany osobních údajů a podmínkami použití. Trumpovy hlasy by se mohly proměnit v hlasy pro jeho demokratického protivníka Joea Bidena nebo naopak. Prázdné hlasovací lístky lze připsat každému kandidátovi….

Volební dozorci měli v zásadě pravomoc používat tento systém k vytváření hlasů z ničeho.

Autor: Mike Adams / Natural News

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.