Print this page

Brandy Vaughan, bývalá obchodní zástupkyně firmy Merck (již po smrti), varovala otevřeně před očkováním

By  pro 24, 2020

Bývalá obchodní zástupkyně Mercku chápe, že „jen proto, že je něco na trhu, neznamená to, že to je bezpečné“. (Foto: Wikimedia)

Loading...

Brandy Vaughan dnes dělá všechno, co je v jejích silách, aby informovala rodiče o jejich právu rozhodnout se, co je pro jejich děti nejlepší. Horlivě se vyjadřuje proti kalifornskému zákonu SB 277 o nuceném očkování.

„Obnáší-li to nějaké riziko, musí to být volitelné,“ říká Brandy Vaughan, která byla opakovaně zastrašována. Do jejího domu se několikrát vlámali od doby, kdy se zúčastnila pochodu proti zákonu SB 277 před budovou kalifornského zákonodárního sboru (California State Capitol). Policie jí řekla, že její dům byl pravděpodobně „napíchnut“ (na odposlouchávací zařízení — pozn. překl.) během jednoho z vlámání. Během jiného vlámání se jí prohrabávali v počítači. Navzdory tomuto zastrašování pokračovala Brandy ve své veřejné činnosti. Založila neziskovou organizaci Council for Vaccine Safety (Rada pro bezpečnost očkování), která se snaží „zvýšit povědomí a poznatky veřejnosti o rizicích očkování a zasazovat se za bezpečnější očkovací látky.“

R.I.P. Brandy Vaughan - anti vaccine aktivistka byla nalezena mrtvá jejím 10letým synem 8. prosince 2020.

Čest její památce a odvaze ?

Bohužel věděla co se jí stane, ale našla neskutečnou odvahu a kuráž spustit kampaň a otevřít lidem oči.

Brandy Vaughan řekla pravdu o BIG PHARMA !!!! Zabili jí, protože věděli, že se chystá odhalit složení a záměr PLANdemické vakcíny v přípravě nového světového řádu (Agenda 21) !!!

Toto napsala rok před svou smrtí na svůj FB profil :

Překlad dopisu z FB 1.12.2019 : " Příspěvek, který si přeji, abych nemusela nikdy psát ...

Ale vzhledem k určitým náhlým tragédiím za posledních pár let se domnívám, že je naprosto nezbytné zveřejnit těchto deset faktů ... a prosím, nahrajte to pro záznam. ?

1. NIKDY jsem neměla žádné myšlenky na to, abych si vzala život, ani jednou, nikdy. Ještě předtím, než jsem měla svého syna.NIKDY !!!

2. Mám v tomto životě obrovské poslání. I když je to velmi obtížné a děsivé, NIKDY bych si nevzala život.

3. Bastien můj syn pro mě znamená všechno a NIKDY bych ho neopustila. Mám výhradní péči a on mě potřebuje stejně jako já jeho. NIKDY by mě nenapadlo nechat ho na vteřinu.

4. NIKDY jsem nebyla na antidepresivu ani mi nebyla diagnostikována deprese - nevěřte tomu, pokud něco takového někdy uslyšíte.

5. NIKDY jsem neužívala farmaceutický léky denně. A za 10 let jsem nebrala žádné léky (a před deseti lety to byla jedna pilulka, jeden den). Nic přes přepážku, nic podle předpisu. Jinými slovy, nejsem na ničem, co by mě mohlo neočekávaně nebo náhle zabít. Také jsem nikdy nebrala nelegální drogy. Ani jednou.

6. Neexistuje způsob, jak by se kdokoli mohl dostat do mého domu, žádní lupiči, žádní rozzlobení ex (což já nemám btw), žádní fanatičtí lidé - můj dům je jako Fort Knox ... pokud to nebyl někdo superprofesionál. Prostě by to nebylo možné pro nikoho bez vysoce speciálního vybavení a taktiky (tj. Vzdálené sundání mého bezpečnostního systému na vysoké úrovni, což bohužel již dříve udělali). Ale moje místo je také vysoce zabezpečené pevným způsobem. Takže i když byla energie vypnutá, většina lidí se stále nemohla dostat dovnitř.

7. Pokud se mi něco stane, je to nečistá hra a vy přesně víte, kdo a proč - vzhledem k mé práci a poslání v tomto životě. Nejsem také náchylná k nehodám. Dávám si velký pozor ! A dosáhla jsem nejvyššího možného zdravotního hodnocení, když jsem před několika lety absolvovala řadu lékařských testů pro svou životní pojistku. Jsem naprosto zdravá !

8. Pokud se mi něco stane, zařídila jsem, aby blízká skupina mých přátel založila GoFundMe, aby najala tým soukromých vyšetřovatelů, aby zjistili všechny podrobnosti (mám tým a předala jsem jim informace ). Jo, a peníze, které musí PR firma vydělat !

Jsou to národní zprávy a důkazy národního zájmu. Každému novináři v této zemi (a dalším) by byla zaslána tisková zpráva v případě mé smrti. Nebylo by to zameteno pod koberec a byla by to jejich nejhorší noční můra.

9. Na této misi nebo podobné misi bylo už mnoho zabitých a je na čase, aby se tyto vraždy zastavily. Temnota nemůže zvítězit !!!

10. NIKDY nepřestanu mluvit za ty, kteří už nemohou. I když z druhé strany si představuji, že bych mohla být více silnější. ?

Na každém kroku této cesty mě obklopuje tým andělů a modlitby o ochranu a lásku si VŽDY vážíme. ??✨

#BeBrave #ForTheChildren #TruthAlwaysWins

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.