Print this page

Putin vydal varování: Připravte se, dolar se zhroutí v roce 2016! Experti souhlasí a přináší bližší informace

By  pro 28, 2015

Zhroucení dolaru bude největší jedinečný událost v lidské historii. První akce, která se dotkne každého jednotlivého živého člověka na světě. Veškeré lidská činnost je řízena penězi. Naše bohatství, naše práce, naše jídlo, naše vláda, i naše vztahy jsou ovlivněny penězi.

Žádná měna v lidské historii nebyla tak široce rozšířena a hluboce usazena jako dolar. Je to de facto světová měna. Všechny ostatní měny, které se zhroutí budou jen bledým stínem ve srovnání s touto velkou událostí. Všechny ostatní měnové krize-kolapsy budou pouze regionálního charakteru, budou k dostání ostatní měny, které budou mít ostatní lidé na dosah.

Správca aktív BlackRock vidí obrovskú hotovosť medzi investormi: objem dosahuje úroveň 70 miliárd dolárov. BlackRock očakáva, že investori čoskoro znova začnú kupovať akcie. Čo však BlackRock nepovedal, je, že investori čakajú na crash na burze, aby potom mohli akcie kúpiť za lacno

Najväčší svetový správca aktív BlackRock očakáva vzhľadom na vysoký objem hotovosti u investorov pozitívny dopad na akciové trhy. Investori v súčasnej dobe nahromadili okolo 70 miliárd povedal prezident spoločnosti BlackRock Rob Kapito v utorok na konferencii v New Yorku. Výška hotovosti je na takej vysokej úrovni ako nikdy predtým. Pri pohľade na vyššie výnosy by tieto peniaze mali byť investované na akciových trhoch. “Investori sú unavení z toho, že nič nezarábajú.” Na globálnych akciových trhoch bude preto aj naďalej vzostupný trend.

Spoločnosť BlackRock je v brandži považovaná za vzor. Na spoločnej platforme oboch indexových fondov a aktívne riadených podielových fondov spoločnosť mapuje všetky triedy aktív – pre drobných, ale aj profesionálnych investorov. Spoločnosť spravuje aktíva v hodnote zhruba päť miliárd dolárov.

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.