Print this page

Illumináti poslali vzkaz celému světu skrze bizarní ceremoniál, kde nechyběla ani Merkelová

By  čen 04, 2019

Posílání vzkazů elit skrze symbolická sdělení, obvykle otevírací a zahajovací ceremoniály sportovních a jiných akcí, známe moc dobře. Ve Švýcarsku měli před několika lety velkou slavnost. Otevřeli tam nejdelší železniční tunel na světě, který má více jak 50 kilometrů a jeho výstavbu si Švýcaři odhlasovali v referendu. To je sice zajímavá věc, ovšem média zaujalo především něco jiného. Slavnostní otevírací ceremoniál totiž stál neuvěřitelných 8 milionů EUR.

Loading...

V úvodu projíždí halou, ve které sedí pozvaní hosté a špičky švýcarské politiky, dvě pětispřeží. Symbolika dvou vozů jedoucích za stejným cílem, dvě křídla globálního prediktora. Kočí druhého z nich zatroubí na trubku. Následuje pochod zombie. Symbolika zotročených. Následuje tanec, potom kroky zleva, doprava, krok vpřed, krok vzad a opět vpřed. Symbolizuje teze prediktora a ovládání mas a hledání konceptů.

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.