Print this page

Další šílený kousek Billa Gatese: 30 tisíc indických dívek použitých jako morčata pro testování vakcíny proti rakovině

By  říj 06, 2016

Nadace Billa a Melindy Gatesových (The Bill and Melinda Gates Foundation) je chválena za jejich filantropii po celém světě, ale mnoho „dobrých skutků“ nadace se týká vakcinačních pokusů prováděných na chudých, bez jejich souhlasu. Pod záminkou poskytování zdravotní péče v zemích třetího světa, Gates Foundation nutí desetitisíce dětí zkoušet různé vakcíny pro farmaceutické společnosti.

Masivní bohatství Billa Gatese z prodeje počítačů je šířeno do farmaceutického výzkumu, když lidská práva porušující korporace, jako je Merck a GlaxoSmithKline zkouší nové vakcíny na několika tisících nic netušících obětí.

V Indii je v plné síle propagandistická kampaň, při které jsou domorodci instruováni, aby se nechali naočkovat „pro jejich dobro“. Výsledné zdravotní problémy byly patrné a zničující, což vyvolává otázky o zlověstných motivech Gates Foundation a jejich mimořádném protlačování vakcín.

Zdraví mladých dívek se rapidně zhoršilo po protlačení Gatesových vakcín

V roce 2009 byly domorodé děti okresu Khammam v Andhra Pradesh shromážděny a bylo jim řečeno, že dostanou injekci v rámci zdravotní péče. I přesto, že nadace Gatesových má dostatek bohatství na to, aby poskytla těmto kmenům přístup k čisté vodě, hygienickým službám, výživu a dobré životní podmínky, místo toho protlačuje HPV vakcíny a nazývá je „dobrými“ injekcemi. Očkování, které tyto mladé dívky dostaly, byla vakcína proti HPV, vyrobená společností Merck a spravována ministerstvem zdravotnictví země. Mladé dívky ve věku 9-15 let, byly instruovány, aby obdržely tři dávky vakcíny. Jak měsíce ubíhaly, zdravotní stav 16.000 dívek se rapidně zhoršil. Pět dívek krátce na to zemřelo.

Ve městě Vadodará, Gujaratu, byla vakcína testována na dalších 14.000 domorodých dětech. Tentokrát Gates Foundation vykonávala svoji humanitární zdravotní misi očkováním vakcíny HPV s názvem Cervarix, která byla vyrobena společností Glaxo SmithKline.

Bez informovaného souhlasu, Gates Foundation přesvědčila kmenové lidi, že bylo očkování prospěšné a potřebné. Nicméně, poté, co byly těžké kovy a další cizí látky vstříknuty do mladých, rozvíjejících se žen, vyskytly se drastické změny v jejich tělech. Bez jakéhokoliv povědomí do čeho se pustily, tisíce mladých dívek dostaly experimentální vakcínu údajně sloužící pro prevenci proti rakovině děložního čípku.

Místo toho, aby se jejich zdravotní stav zlepšil, kmeny hlásily četné, bizarní a nežádoucí příhody v následujících dnech, týdnech a měsících po očkování. Mladé dívky v Indii ztratily na váze, ztratily chuť k jídlu a jejich vytrvalost. 16letý Aman Dhawan neměl ani tušení, že byl zaregistrován k vakcinačnímu procesu. Brzy poté začat ztrácet váhu a energii, a byla z něj vysávána životní energie. Stejný problém vypukl u dívek v Kolumbii, kde probíhalo očkování stejnou látkou.

Aktivisté NGO hovoří o mladých dívkách používaných jako morčata pro experimenty vakcín

Když zdravotní reportéři a aktivisté navštívili Andhra Pradesh, setkali se s více než 100 mladými dívkami, které mají nyní epileptické záchvaty, závažné změny nálad a migrény. Toxiny, které jim byly záměrně aplikovány, způsobily další zdravotní problémy, jako je časná menstruace, silné krvácení a menstruační křeče- problémy, které kmeny nikdy předtím nezažily v takovém rozsahu a závažnosti.

Tento program byl odstartován nevládní organizací Program for Appropriate Technology in Health (PATH). Skupina byla koordinována nadací Billa a Melindy Gatesových pro testování vakcíny proti rakovině děložního čípku na tisících mladých žen po celé Indii a Africe. Nadace Gatesových také koordinovala s NGO studie účinků rotavirové a pneumokokové vakcíny v Africe a Asii.

Informátoři z jiné nevládní organizace, Sama, byli svědky těchto hrůz a hovořili o tom, co se skutečně děje, odhalujíc, jak byly mladé dívky používány jako morčata pro testování očkovacích látek, to vše pod rouškou poskytování zdravotní péče. Nevládní organizace Sama uvedla, že organizátoři vakcinací neposkytli žádný informovaný souhlas. Ve skutečnosti, orgány donutily lidi, aby jim dali otisky prstů a zacházely s nimi jako se subjekty, a ne jako s inteligentními bytostmi s lidskými právy.

Když mise stojí miliardy dolarů, orgány ochotně následují a dělají, co se jim řekne. Testování chemikálií a virů na lidských subjektech je snadné v zemích třetího světa, kde se zdá být lidský život postradatelný.

Zdroj: svobodnenoviny.eu

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.