Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Udělejte toto jednou týdně a vaše zuby budou bílé jako perly, dokáže zastavit každý stav onemocnění v ústech a zápach z úst

By  úno 27, 2017

Jak vybělit zuby, bez drahého a drastického ošetření. Recept na bělení zubů. Tento recept na bělení zubů pomáhá prakticky s jakýmkoli typem onemocnění dásní, a tím, že okamžitě bělí zuby, rozpouští kameny a léčí drobné vřídky v ústech.

Pomáhá při parodontopathy, zánětu dásní, černého plaku na zubech, každý stav onemocnění v ústech a zápach z úst.

Recept na bělení zubů

potřebujeme:

-1/2 Balení jedlé sody

-10-20 Kapek peroxidu vodíku 3%

-4-5 Kapek citronové šťávy

Je třeba si připravit jednoduchou zubní pastu: do půl sáčku jedlé sody, přidejte 10-20 kapek peroxidu vodíku zakoupeného v lékárně a několika kapkami citronu. Vaše pasta na bělení zubů je připravena!

Jak ji aplikovat:

Třít zuby dobře s kouskem vaty namočeným v pastě, uvnitř a venku, ráno a večer. Citron neutralizuje jedlou sodu a poskytuje svěžest. Soda čistí zuby od kolize a peroxid vodíku dezinfikuje a bělí zuby. Pozor dávejte abyste nepolykaly, v případě, že se tak stane, okamžitě vypláchnou!!!

Proces je dovolen jednou týdně.

To je vynikající a účinný postup ve všech chorobných stavů v ústech. Není to hezké, ale je to velmi užitečné.

V takovém případě účinek bělení zubů zůstává pevný, a zuby zůstanou bílé po dlouhou dobu i v případě, že nejsou čištěny vatou. Nicméně, pokud chcete mít tyto účinky – měli byste to dělat pravidelně.

Pokud trpíte alergiemi, lze použít bez peroxidu, akorát efekt bude znát za delší dobu.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.