Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Muslimka píše dětem na tabuli takový zvláštní příběh. Takto probíhá multikulturní výchova v Brně...

By  dub 17, 2017

Muslimka píše dětem na tabuli takový zvláštní příběh. Zkráceně je to asi takto. Vojtovi k tomu, aby neumřel na problémy se srdcem, je nutno podat dva různě barevné prášky. Jeden červený a druhý modrý. Dva stejně barevné léky by mu nepomohly.

Říká se tomu nenápadné podsouvání. Když malému dítěti, které právě pumpujete dokonalostí různorodosti, podsunete dvacet příběhů o tom, jak něco “stejného” je horší než něco “různého” či “rozmanitého”, dítě přepne a mozek bude vše různé a jiné, bez ohledu na cokoliv, považovat za lepší. Je to dokonalý podprahový prostředek pro pumpování jediné správné myšlenky do hlavy dítěte.

A co je na tom, že se děti na tabuli dozvědí, že slovo “problémy” se píše jinak, než se učily, a tedy “problémi.” Fakta jsou v multikulturalismu na úplně vedlejší koleji. Na obrázku vidíte onu muslimku ve třídě i s pravopisnou chybou. Celkový dojem z písma také není nejlepší na to, že autorem je dospělá žena.

Podle Charouse jsou dotčené školy ZŠ Rozmarýnova a ZŠ Knesslova v Brně. Tamní magistrát například zakázal demonstrace před tamní mešitou. Oficiální důvod? “Nebezpečí uklouznutí na trávě.” Nebo náměstek po nepříjemném setkání v hospodě v onom podniku svolal multikulturní demonstraci na podporu vlastní a osoby a kvůli reakcím byla nucena hospoda na onen den zavřít.

Hynek Charous má navíc potíže. Kvůli svému protestu dostala jeho dcera ředitelskou důtku, byl mu odebrán facebookový profil a zastupitelka mu pohrozila sociálkou, jelikož odmítáním multikulturalismu je “on to největší nebezpečí pro své děti.”

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.