Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Jaderný útok pod falešnou vlajkou? Lidé mají opustit město, věž Trumpa bude uzavřena po dobu podivného cvičení

By  dub 20, 2017

Dnes se z našeho pramene v NEW YORKU objevila alarmující zpráva. Insider Trumpovy administrativy věže oznámil, že od 23. dubna bude po dobu „atomového cvičení“ uzavřena a všichni obyvatelé musejí večer opustit věž.

Rozhodnutí platí jak pro obyvatele, tak pro zaměstnance. Včera správce budovy oznámil bez udání důvodů, že budova bude uzavřena na tři dny. Lidé byli postaveni před hotovou skutečnost.

Ovšem, ještě zajímavější je skutečnost, že podle našeho zdroje společně s informací o zavření budovy by všichni lidé měli opustit město.

Proč v nás tato zpráva vyvolala úzkost? Protože včera byly dány ve známost informace, že 24. a 25. dubna se v NEW YORKU uskuteční cvičení s názvem GOTHAM, kde bude simulováno odpálení jaderné nálože.

Spojením těchto dvou zpráv jsme dospěli k nepříjemnému závěru, že právě cvičení Gotham může být jadernou falešnou vlajkou. Možná právě ti, kteří se ocitli v Bílém domě se rozhodli uspořádat nové 11 září v roce 2017. Tak, jak to už v minulosti udělali, doufejme, že se jedná pouze o konspirační teorii.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.