Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Přijali jsme muslima ze Sýrie. Zabil Čecha a teď nadává národu českému do „rasistů zkur…“

By  čec 29, 2019

Aktualizace 23/7/2017 11:25: pan Zaki se za reakci již omluvil a svůj post smazal, nicméně pachuť zůstává. Místo aby konfrontoval islámský fundamentalismus, tedy nošení muslimských uniforem, kritizuje ty které se proti nim staví.

Loading...

To je špatně. Zástupy muslimů jako je Zaki nebyli ani po 1400 letech schopni reformovat islám, takže to Civilizovaný muž asi bude muset vyřešit za ně. A bude je to bolet mnohokrát více, než kdyby si islám (zásadně a od základů) opravili sami.

Tento člověk, který začal před desítkami let žít v České republice nás ve skutečnosti evidentně nesnáší a opovrhuje námi. Před patnácti lety navíc srazil pro nepřizpůsobení rychlosti jízdy tehdy sedmnáctiletého Matěje S., který na následky střetu zemřel.

V jeho Sýrii by ho za to rodina oběti dost možná umlátila na místě, u nás dostal pokutu 80 tisíc.

Otázka je, proč si pan Zaki vybral ke svému životu jednu z nejateističtějších zemí na světě a proč neopustí republiku „plnou rasistů zkurv…“.

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.