Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Putin udeřil: Všichni prezidenti USA jsou loutky – Americe vládnou temní muži v oblecích

By  srp 24, 2019

Ruský prezident Vladimír Putin prozradil, že všichni prezidenti USA jsou pouhými loutkami „temných mužů v oblecích“, kteří „tajně vládnou Americe“.

Loading...

V rozhovoru s francouzskou publikací Le Figaro Putin uvedl, že téměř každý americký prezident, který je zvolen, se stává bezmocnou loutkou pro stínovou vládu, která vše ovládá ze zákulisí.

Commonsenseevaluation.com hlásí: Putin objasnil, že byrokracie v USA má ohromnou sílu a jako taková neumožňuje žádnou skutečnou změnu ve směru politiky.

Hovořil jsem již se třemi prezidenty Spojených států. Ti přicházejí a odcházejí, ale politika zůstává stále stejná.

Víte proč? Kvůli mocné byrokracii. Když je člověk zvolen, může mít v hlavě plno nápadů. Pak přijedou muži s kufříky, na sobě černé obleky, přesně jako je ten můj, akorát bez červené kravaty, jelikož nosí pouze černé nebo tmavě modré. A tito lidé začnou vysvětlovat jak se věci mají a jak se budou dělat. A zničehonic se všechno změní. Tohle se děje pokaždé.

Měnit věci není snadné a to říkám bez jakékoli ironie. Není to o tom, že by někdo nechtěl, ale proto, že je to velice těžké provést. Vezměte si Obamu, pokrokově smýšlející člověk, liberál a demokrat. Nezavazoval se před svým zvolením, že ukončí činnost Guantanáma? A udělal to? Ne, neudělal. A mohu se ptát, proč? Nechtěl to snad udělat? Chtěl, tím jsem si jist, ale nemělo to efekt. On to upřímě chtěl, ale neuspěl, protože se to ukázalo být velmi složitým.

Putin dále poukázal na to, jak Spojené státy přednáší zbytku světa o demokracii a současně přijímá hluboce nedemokratickou, nelidskou politiku:

Není to však hlavní problém. Ikdyž je to důležité, protože lze jen ztěží pochopit, že tam lidé po celá desetiletí chodí v řetězech bez soudu či vyšetřování. Dokážete si představit, že by Francie nebo Rusko jednaly tímto způsobem? Byla by to katastrofa. Ale ve Spojených státech je to možné a přetrvává to dodnes. To mimochodem vyvolává otázku týkající se demokracie.

Poukázal jsem na tento příklad jen proto, abych ukázal, že to není tak jednoduché, jak se může zdát. To znamená, že jsem opatrně optimistický a myslím si, že můžeme a měli bychom být schopni dosáhnout dohod v klíčových otázkách.

Zdroj: pz.cz

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.