Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Exkluzivně: Rusko odvážným letem do Jemenu zadrželo příslušníky CIA, kteří sestřelili letadlo v Egyptě

By  lis 08, 2015

Ruská Zahraniční výzvědná služba (SVR) dnes oznámila, že vyslání letadla za účelem odvezení dvou zajatých příslušníků CIA, o nichž se domnívá, že zorganizovali sestřelení letu 9268 nad Egyptem minulou sobotu za využití teroristů Islámského státu, bylo „vysoce úspěšné“; jakmile se „chráněné/řízené“ letadlo Leteckých sil opět vrátilo do vzdušného prostoru Ruské federace, president Putin okamžitě na radu ředitele Federální bezpečnostní služby Alexandra Bortnikova zakázal veškeré přelety v té oblasti.

Funkční hypotéza ruské SVR o této tragédii, která se stala nejvražednější v ruské historii, což je fakt ignorovaný západními novináři, snažícími se při každé příležitosti vyvolávat rozruch, je, že let 9268 byl sestřelen raketou země-vzduch britské výroby, poskytnutou Saudské Arábii a jí předanou teroristům Islámského státu; ti ji použili a přihlásili se k odpovědnosti za tento čin; letadlo bylo předtím dvěma příslušníky CIA a jejich zařízením navedeno, aby letělo v nižší výšce než mu ukazovaly přístroje. Tito příslušníci CIA byli za několik hodin po útoku zadrženi ruskou speciální jednotkou Specnaz operující v Jemenu.

Po zadržení těchto dvou agentů a jejich vysoce sofistikovaného zařízení vyslalo ruské Ministerstvo pro naléhavé záležitosti (EMERCOM) do jemenského hlavního města Sanaa „speciální let“, který tam úspěšně přistál pod rouškou jednoho z nejsilnějších cyklónů, jaký se kdy vyskytl v historii tohoto státu.

Po přistání tohoto speciálního letu EMERCOMu v Sanaa nastoupili na palubu oba agenti CIA i jejich zařízení, společně s jednotkou Spetznz, která je zadržela, ale saudským letectvem jim bylo odmítnut odlet; saudskoarabské letectvo ovládané Obamovým režimem blokuje a bombarduje tento stát až do úplného a naprostého vyhladovění.

Avšak během několika hodin dosáhla úspěchu protiopatření ruských Leteckých sil použitá proti Saudům, což umožnilo speciálnímu letu EMERCOM odletět ze SANAA a bezpečně se vrátit do ruského vzdušného prostoru.

Zpráva dále uvádí, že president Putin nemohl zakázat všechny lety do této oblasti dříve, než byli dnes ráno úspěšně z Jemenu „vyzvednuti“ příslušníci CIA a jejich zařízení, jejichž speciální let byl chráněn/maskován rovněž iránským dopravním letadlem Herkules C-130 letícím do Sýrie, které zmátlo radarové systémy západních armád. Ruská federace se obávala, že Obamův režim se pokusí tento speciální let ENERCOMu zničit, poté, co Američané vyslali na svou leteckou základnu v Turecku letku bojových letounů vzduch-vzduch F-15, jejichž jediným posláním v této oblasti má být svévolné zaměřování ruských letadel útočících na teroristy Islámského státu.

Jak pokračuje zpráva, je velice udivující, že do 72 hodin od sestřelení letu 9268 nad Egyptem jak CIA, tak Saudové ohlásili, že poskytnou islámským teroristům operujícím v Sýrii více přenosných raket schopných sestřelit civilní letadlo. Britská vláda je si dle zprávy plně vědoma, že let 9268 byl sestřelen jejich raketou, a Obamův režim plně ví o spoluvině CIA; proto není překvapením, že tito západní spojenci nyní zaplavují svůj propagandistický tisk „historkami“ o tom, že tato katastrofa byla způsobena bombou. Toto prohlášení ruská SVR nepřijala a ruské Ministerstvo vnitra bylo nuceni k prohlášení, že je šokováno tím, že tito západní válečníci mají tajné informace o nebezpečí pro letadla, ale nehodlají je sdílet.

Je velmi důležité, i když to není součástí zprávy, že Rusko nyní pokládá zničení letu 9268 za politickou událost, na niž jsou aplikována „pravidla studené války“. To znamená, že celou pravdu o katastrofě se svět doví poté, co pachatele stihne pomsta ruských sil.

Zdroj: org.cz

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.