Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Zde je důvod, proč génius Nikola Tesla naléhal, abychom studovali nefyzikálni jevy

By  říj 18, 2017

Parapsychologie je něco, co se může pohybovat od studie o paranormální aktivitě až po studium telepatie a je to něco, o čem Nikola Tesla chtěl učit ostatní lidi. On zajistil, že je dnes velmi jasná.

Zkoumání typů nefyzikálních jevů, které se dějí v našem světě, je nesmírně důležité při pochopení podstaty naší reality.

Mnozí vědci si toho začínají být vědomi a přecházejí na parapsychologický chod.

Jsme daleko od pochopení těchto skutečností, ale zdá se, že jsme na dobrém začátku.

K dispozici je velké množství statistických údajů a pozorování, které upoutaly pozornost vědců po celém světě. Někteří lidé zaměřují svou pozornost na téma reinkarnace.

Téměř všichni lidé jsou schopni vzpomenout si na svůj minulý život, když byli dětmi.

Mají tendenci ztrácet své vzpomínky na minulý život, když dosáhnou věk šesti nebo sedmi let a vykazují velmi silnou emocionální angažovanost, když vyprávějí o svých minulých životech.

Zdá se, že většina lidí se zajímá o studium telepatie, o něco, co se označuje jako snová telepatie, která poskytuje zajímavé výsledky.

Představuje schopnost komunikovat s jinou osobou, zatímco oba spí a sní. Studie byla provedena Stanleym Krippnerem:

Bohatství neoficiálního a klinického živého materiálu podporuje možnost telepatických účinků vyskytujících se ve snech.

Nicméně experimentální přístup k tomuto tématu nebyl možný, dokud nebyla dostupná psychofyziologická laboratorní technologie.

V rámci studie bylo zjištěno, že spící účastníci, jejichž probudili během spánkové fáze REM (fáze rychlého pohybu očí), si dokázali zapamatovat obsah svých snů.

Je možné objednat si telepatický přijímač, který se pokusí zaznamenat snění o různých stimulech zaznamenaných na vzdáleném místě od telepatického odesílatele.

Můžete znát i jinou formu parapsychologie, která je známá jako mimotělní zkušenosti.

Tyto mimotělní zkušenosti se mohou dít, když spíte, nebo když zemřete.

Ve videu níže si můžete poslechnout zprávy několika lidí, kteří prodělali klinickou smrt a byli schopni vidět sami sebe z ptačí perspektivy až do okamžiku, kdy byly přivoláni zpět do života.

Zdá se, že parapsychologové dělají přesně to, co Tesla chtěl, aby dělali.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.