Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Zmanipulované volby? Lidé přinášejí důkazy na sociálních sítích o otázky, na které nemají odpovědi

By  říj 23, 2017

Dají se volby zmanipulovat? Podle člena komise je to potencionálně možné. Podívejte se na diskuzní vlákna uvedená níže. Co si o tom myslíte?

„Zajímavý pohled člena komise...Už jsem to tu psal v minulých dnech: Není možno zfalšovat hlasy v místnostech, to je samozřejmě nemožné na celostátní úrovni. Včera jsem to ale zde zmiňoval, že vždy, když jsem jako předseda volební komise odevzdal flash disk s našimi daty pracovníkovi ČSÚ a on ji "přelil" do jejich systému, mne trochu zamrazilo. Protože od toho okamžiku NIKDO už není schopen zjistit, co se s těmi daty po ty zlomky vteřiny děje. Už to je v rukou sítí. Jedinou kontrolou dosud vždy bylo online nabíhání výsledků na serveru ČSÚ, který ovšem dnes nebyl více jak hodinu dostupný! Čili tam s daty mohl udělat kdokoli cokoli a nikdy se to nemůže zjistit - iluse, že by někdo přepočítával pytle s hlasy uložené ve skladech je samozřejmě nereálná.“

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.