Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Další skvost televizní propagandy. Film o rodině, která utíká z Evropy do Afriky. Uhodnete před kým?

By  led 20, 2018

Německá veřejnoprávní televize připravila na začátek nového roku pro diváky další propagandistické sousto. (Foto koláž, ARD)

Večer 14. února odvysílá nový film Aufbruch ins Ungewisse („Cesta do neznáma“) o rodině utíkající z Evropy do Afriky.

Důvodem její emigrace je politická proměna starého kontinentu, který ovládnou pravicoví extrémisté. Z kdysi demokratického Německa se stane totalitní stát pronásledující dobré lidi, muslimy a homosexuály.

Rodina právníka Jana Schneidera se tváří v tvář všudypřítomnému pravicovému zlu rozhodně odjet z Evropy do Jihoafrického svazu (sic!), kde po hospodářském rozkvětu vládne politická a ekonomická stabilita.

Schneider se spolu svou ženou Sarah, dcerou Norou, synem Nickem a dalšími nebohými uprchlíky nalodí na obchodní loď, která je má zavézt do Kapského Města. Pašeráci lidí ale vysadí liberálně demokratické pasažéry u břehů Namibie, a to do člunů, které jsou příliš malé...

Je otázkou, koho má takový propagandistický počin oslovit. Je velmi pravděpodobné, že se stane dalším kultovním filmem německých neonacistů, kteří se u něj budou dobře bavit.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.