Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Testování na koronu prý obsahuje koronu – tajný útok proti nám

By  pro 15, 2020

Je to opravdu zajímavé. Proč – při všech dnešních znalostech – je používáno něco, co spolehlivě nefunguje? Něco, co má v sobě zabudovanou 80% chybu? (Foto: Facebook)

Loading...

I sám vynálezce PCR testu Kary Mullis řekl, že tento test „nikomu neřekne, jestli je nemocný nebo ne“ a přesto se pořád dál testuje a testuje. Je to opravdu zajímavé. Pak pro to musí být nějaký jiný důvod nebo záměr a korona je pouhá záminka k jeho docílení.

Na svou obhajobu, když někteří tvrdili, že test je zneužíván, vynálezce testu řekl: „Nemyslím, že je možné PCR test zneužít. To, co vyhodnocuje, jsou ty správné výsledky, ale tady ještě záleží na tom, jak si je vysvětlujeme. Je opravdu možno v někom najít tento virus za použití PCR testu, protože pokud je prováděn správně, pak mohou najít cokoliv chtějí a v každém z nás.“

To samozřejmě nesvědčí o spolehlivosti a využitelnosti tohoto testu a nejspíš se dá říct to stejné i o testech jiných. Když nikdo ještě dodnes nedokázal korona virus izolovat a představit ho vědeckémui světu, jak by ho asi mohli v někom zjistit? Vždyť ani neví co hledají, jak to vypadá a co je to zač.

Je podezřelé, že lidé, kteří jsou tomuto testu podrobeni, většinou onemocní. Takže – čím více testování, tím více nemocných. Což dává pouze jednu logickou možnost, že zmíněný test tyto nemoci způsobuje.

Jako na příklad Dr. Potužník, který napsal svůj příběh na blog.idnes. On a jeho manželka testovali jako negativní, zatím co obě dcery byly pozitivní. Přesto, všichni onemocněli. Pochopitelně, protože ten test je ta nemoc. Anebo – lépe řečeno, ten test je to očkování, jehož boční účinky jsou ona zmíněná nemoc, proti které má účinkovat.

Jak říká bitchute video, nové očkování je jiné než ty předešlé. Zde je snaha naočkovat pouze plán ve formě tak zvaného virového RNA, což je genetický materiál viru a tento už doručí informaci pro nárůst proteinu a jiných součástí viru samotného do našeho DNA. Takový druh očkování nemůže být dodáván injekčně, ale musí být dopraven na patřičná místa pomocí nosního hlenu. Je to pochopitelné, protože to je také místo, kde všechna tato onemocnění začínají.

Jenže při tomto způsobu očkování, kdy strčí člověkovi tyčinku až málem do mozku, mohou provádět cokoliv. Je jisté, že tak daleko umístěná očkovací látka, na tyčince obsažená, se ven nedostane. Určitě je také možné tímto způsobem člověkovi vsadit přímo do mozku čip a ani o tom nebude vědět. Prostě, je zde příliš mnoho možností a důvěřivost se většinou nevyplácí.

Takový způsob očkování není nic nového; je to známo již delší dobu. Procedura je stejná jako u testování, takže pacient si myslí, že jde na test a zatím je očkován. Proto tolik záporných reakcí, onemocnění a jiných potíží, protože tato očkování nejsou patřičně zkoumána co do bezpečnosti, nejsou podrobena testům a ti, kteří se nechají očkovat slouží ve skutečnosti jako pokusní králíci. Opodstatněním pro toto tvrzení je rovněž to, že naši manipulátoři by spolehlivě nezavedli pandemii, kdyby už neměli očkování proti ní vyvinuto.

Takže – nenechte se testovat. Ten test je ta nemoc! Proto takový nárůst případů Covidu. Chřipka, ať by byla jakákoliv, by už dávno měla po sezóně a Covid-19 měl po sezóně v půli května 2020.

Očkování do nosu potvrzuje i vědecký výzkum a zprávy o něm sepsané:

  • Hydrogelové nanočástice a nanokomposity pro nosní doručení léku/očkování, 2016S. Salatin, J. Barar, M. Barzegar-Jatali, K. Adibkia
  • Nanočástice pro očkování nosem, 2008Noemi Csaba, Marcos Garcie-Fuentes, Maria Jose Alonso
  • Současné možnosti a budoucí překážky ve věci nosní administrace očkování, 2016Helmy Yusuf, Vicky Kett
  • Nanočástice jako nositelé pro nosem dodávaná očkování, 2005Magnus Kōping-Hōggård, Alejandro Sánchez, María José Alonso
  • Administrace očkování nosem, 2017M. Ramvikas, K.S. Jaganathan

Jak již bylo psáno v mém starším článku „Co dalšího na nás chystá Bill Gates, když očkování spolehlivě nefunguje,“ toto nové očkování má kromě očkovací látky obsahovat ještě enzym Luciferáse, který má světelné vlastnosti, takže s použitím patřičného skeneru je možno přečíst digitální informace, které v sobě očkování obsahuje i přes pokožku. Další přísada je hydrogel, který vyvinula americká DARPA, což je vojenské Oddělení obrany v Pentagonu. Hydrogel je nanotechnologie, jsou to miniaturní, mikroskopičtí roboti, kteří mohou ledacos složit dohromady, ale i rozdělat a přeměnit na různé jiné věci. Mají rovněž schopnost spojit se na dálku s mobilními telefony nebo počítači a předávat informace o zdravotním stavu člověka někam jinam, neznámo kam.

Tato technologie je patentována, takže není jisté, jestli se očkovaní lidé nestávají majetkem majitele patentu, neboli jeho otroci. Pokud by to byla pravda, tak na ně může tento majitel uplatňovat nárok i soudně, protože pomocí přídavné technologie, doručené ve formě očkování, došlo ke změně jejich DNA, které přestalo být výhradně lidské. Takže i oni sami jsou patentovatelní.

Jak Moderna, tak AstraZeneca, které tato očkování jako jedni z mnoha firem vyrábějí, mají značné potíže s jejich testováním. V prvním kole měli 80% záporných reakcí a ve druhém jich bylo 100%. Tyto reakce byly jednak příznaky chřipky samotné, horečky, kašel, ale i vážnější nemoci, jako je transversní myelitida (zánět páteře) a neurologické problémy s tímto spojené.

Zrovna v současné době očkování proti obrně způsobilo v Čadu a v Sudánu epidemii obrny, že dokonce i OSN musela přiznat, že je to skandál, když očkování způsobuje přesně to, proti čemu je podáváno. A protože očkování dostaly hlavně děti, velké množství z nich je dnes paralyzováno. Ovšem na tom není nic nového, před časem provedli něco podobného v Pakistánu, v Afganistánu a v Iránu, v centrální Asii, v Etiopii a jinde. Věřím, že je zbytečné připomínat, že hlavním dobrodincem, který toto očkování chudákům lidem doručil byl Bill Gates.

Tahže dnes se Afrika právem ptá, jestli po takových zkušenostech je vůbec možno věřit očkování proti koronavirové chřipce.

Vyskytlo se i několik informátorů, kteří hlásili, že i v civilizovaném světě se dějí kvůli očkování příšerné nepravosti. Mnohým pacientům v nemocnicích jsou tajně naordinována očkování. Dr. William Thompson odhalil lži a podvody ohledně očkování v CDC (Centrum pro kontrolu nemocí v Americe), kde byl zaměstnán. A zdravotní sestra Michelle Rowton vypovídala o každodenním ublížení na těle, které povinné očkování způsobuje novorozeným dětem.

Při přijímání do nemocnice jsou pacienti tázáni jestli dostali ta určitá očkování a když odpoví záporně, počítač jim okamžitě tato očkování naordinuje. Nemocnice nechají pacienty podepsat souhlas s procedurami, kde nepoužívají slovo „očkování,“ ale nahrazují je slovem jiným, jako na příklad „biologika.“ Pacienti podepisují a vůbec nevědí k čemu tím dávají souhlas. Tak na příklad s očkováním proti chřipce – kdyby lidé věděli, že toto očkování má pouze 23% účinnost, málokdo by se asi nechal očkovat.

Sám globalista Elon Musk, když se ho ptali, jestli se nechá očkovat tak řekl, že ne, ani on, ani jeho rodina. „A co zaměstnanci, nebojíte se že začnou na koronu umírat?“ ptal se ho reportér. „Každý jednou zemře,“ prohlásil Musk.

Jeho továrna byla plně funkční po celou dobu nucené karantény. Nevypadá to, že by jeho zaměstnanci trpěli nějakou neobyčejnou nákazou.

„Gates se o mně vyjádřil, že nevím co dělám,“ řekl Musk, „ale – ten hlupák, vždyť my ve skutečnosti vyrábíme očkovací zařízení, do kterého on sám investoval peníze.“

Takže: PROČ? Proč ta neuvěřitelná snaha nás všecky očkovat? Je za tím snaha o naše dobro, nebo o naše zničení?

Odpověď se nabízí sama: předně je to snaha vydělat na nás co nejvíc peněz, než nás odrovnají, abychom jim nezvyšovali množství CO2 ve vzduchu, nevytvářeli ozonovou díru, neujídali z jejich stolu, nekonkurovali jejich zdegenerovaným a vymytým mozkům, nespotřebovávali přírodní zdroje (protože ty jsou všecky jejich), nevlastnili žádné peníze (i peníze jsou všecky jejich), nevlastnili domy a jiné nemovitosti (to také patří všecko jim) a tak dále.

Je vůbec možno rozeznat Covid-19 chřipku, které se všichni tolik bojí?

Není to úplně snadné. On totiž Covid velice připomíná běžné nachlazení, nebo každou jinou chřipku. Takže vyhodnotit že skutečně někdo má koronu je skoro nemožné. Hlavní příznaky těchto nemocí jsou:

Nachlazení: únava, kašel, ztráta čichu a chuti, bolesti v těle, angína, někdy horečka, rýma.

Chřipka: únava, kašel, ztráta čichu a chuti, bolesti v těle, někdy angína, horečka, někdy rýma.

Koronavirus: únava, kašel, ztráta čichu a chuti, bolesti v těle, někdy angina, horečka, někdy rýma.

Ale tady vám musím napsat moji vlastní zkušenost. Na Vánoce 2018 nám dala jedna známá vánoční cukroví v krásném balení, jako dárek. Protože toho bylo moc, tak jsem půlku dala příbuzným a půlku jsem nechala. Snědla jsem pouhých pár kousků, když jsem nadobro ztratila chuť, zatímco ostatní členové rodiny byli v pořádku. Moji příbuzní, kteří si vzali tu druhou půlku na tom byli mnohem hůře. Starší žena dostala srdeční záchvat a musela volat pohotovost. Stejně tak se vedlo mému 40letému synovci, který se kvůli vynechávání srdce málem udusil. Oba byli později v pořádku, žádné jiné příznaky neměli.

Celé 2 měsíce jsem pak neměla chuť. Každé jídlo chutnalo stejně, asi jako nadrcená křída. Jedla jsem tuto křídu k snídani, k obědu a k večeři celé ty 2 měsíce a ke konci už jsem opravdu ztrácela zájem o jakékoliv jídlo. Kromě ztráty chuti jsem ale neměla nejmenší příznaky nachlazení, nebo chřipky, nebo čehokoliv jiného. Teprve po 2 měsících se mi chuť pomalu vrátila.

Co to bylo? Kdoví. Říkají, že ztráta chuti a srdeční potíže jsou příznakem korony. Takže pak to byla korona, ale už v r. 2018!

Jana Kaufman

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

celebrity news

Lajkit.cz

 
 

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.