Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Potápěč našel kameru, kde byly zachycené poslední chvíle oběti utonutí. Co v ní objevil ho šokovalo

By  pro 15, 2020

Zařízení obsahovalo záběry z Raglandových posledních hodin. Aloha informoval o tom Raglandovu rodinu. (Foto: Marcus-Gunnar Pettersson (Youtube)

Loading...

Pro Inside Edition řekl: „Byli jen ohromeni. „Nemyslím si, že by někdy došlo k nějakému působivějšímu nálezu.“

“Pevně ​​věřím, že mě Bůh k tomuto zařízení přivedl, protože jediné, co jsem viděl, byl konec šroubku a všechno ostatní bylo jen zasypané blátem,” řekl stanici. “Procházel jsem záběry a řekl jsem:, Bože, to je ten chlap.”

Záběry z kamery ukazovaly, jak se Ragland usmívá a směje se ve vodopádu Marion County se svými přáteli – jeho poslední chvíle, než se ten den utopil.

Aloha, který si říká lovec pokladů, vystopoval Raglandovy rodiče v Sandy Springs ve státě Georgia a poskytl jim cenné záběry.

Truchlící matka Robin McCrearová to nazvala „mimotelovým zážitkem“, když viděla záběry jejího syna, o kterém řekla, že je „plný lásky, plný energie.“ Píše New York Post.

“To, co jsme zatím viděli, je, že Rich je bohatý a žije život naplno,” řekla stanici a řekla, že doufají, že může poskytnout odpovědi na to, co se stalo.

“Aby mohl prozkoumat svůj výzkum, uskutečnit četné telefonní hovory, nevzdal to, dokud se s námi nedostal do kontaktu, což pro nás znamená vela,” řekla.

Vlogger na Facebooku napsal, že jeho rodině to láme srdce.

“Jsem ohromen tím, že mě Bůh použil jako nádobu na svou slávu, abych vrátil tak cennou věc rodině !!!” # Zázraky se stávají a # Modlitby opravdu dostanou odpověď! “ napsal.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

celebrity news

Lajkit.cz

 
 

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.