Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Biden: Malé podniky nedostanou žádnou podporu, pokud nejsou vlastněny menšinami, nebo ženami

By  led 16, 2021

Demokratický prezidentský kandidát Joe Biden se ve videu zveřejněném na Twitteru zavázal, že malým podnikům vlastněným černochy, Latinoameričany, Asiaty a domorodými Američany, tedy podnikům vlastněným ženami, poskytne úlevu. (Foto: Wikimedia)

Loading...

Biden pronesl tyto poznámky ve videu, které podrobně popisuje plán jeho režimu na obnovu ekonomiky po roce ochromujících uzavírek kvůli COVIDu, z nichž mnohé podpořil sám Biden.

„Naší prioritou budou malé podniky ve vlastnictví černochů, Latinoameričanů, Asiatů a původních Američanů, podniky ve vlastnictví žen a konečně rovný přístup ke zdrojům potřebným k znovuotevření a obnově,“ prohlásil Biden a falešně z toho vyvodil, že menšiny a ženy mají menší přístup ke zdrojům než běloši.

„Ale budeme se společně snažit pomáhat malým podnikům v nízkopříjmových komunitách, ve velkých městech, malých městech, venkovských komunitách, které se potýkají se systémovými překážkami pomoci,“ pokračoval Biden.

Biden pak vyzval diváky, aby si vykouzlili sympatickou představu maminky a tatínka drobného podnikatele, který patrně nesmí být běloch nebo musí být žena, aby měl šanci dostat úlevu od Bidenovy administrativy.

Zdálo se, že nově zvolený prezident si později v projevu protiřečil a zároveň se zavázal pomoci podnikům, které „byly zasaženy nejtvrději“, což by statisticky vzato představovalo většinu amerických malých podniků, které vlastní bělošské rodiny ze střední třídy, Evropy a Středního východu.

Předzvěstí rasově diskriminačních názorů Bidenovy administrativy vůči bělochům bylo vidět, když stát Michigan v prosinci potvrdil Bidenovy sporné hlasy voličů požadavkem, aby účastníci povstali kvůli něčemu, co se nazývá „černošská národní hymna“:

Demokratičtí činitelé v Michiganu nařídili, aby se celé plénum postavilo a zůstalo stát při „černošské státní hymně“ během pondělního ceremoniálu, aby potvrdilo hlasy šestnácti demokratických voličů pro Joea Bidena a Kamalu Harrisovou.

Oficiální jednání pak bylo zastaveno kvůli melancholickému ztvárnění písně „Lift Every Voice and Sing“, která byla Národním sdružením barevných v roce 1919 prohlášena za „černošskou národní hymnu“. Vláda Spojených států oficiálně uznává jakoukoli „černošskou národní hymnu“, neboť jedinou federálně uznávanou národní hymnou je „Prapor posetý hvězdami“.

Republikáni v Senátu i ve Sněmovně reprezentantů již vyjádřili dychtivost spolupracovat s Bidenovou administrativou na uzákonění dalších politik, které marginalizují Američany střední třídy. Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.