Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Zaznělo od Merkelové: Je jen otázkou času, než se lidé imigrantského původu stanou většinovým obyvatelstvem. Netrapte se tím, je to nevyhnutelné, přinese to dobré věci

By  úno 12, 2021

Spolupracovnice německé kancléřky z Křesťanskodemokratické unie (CDU) sepsala sloupek nabádající Němce, aby si tím, že se ve svých městech stávají menšinou, starosti nedělali. (Foto: Wikipedia)

Loading...

Tato politička CDU Barbara John tvrdí, že „je jen otázkou času, než se lidé imigrantského původu stanou ve větších městech většinovým obyvatelstvem,“ a že to by Němce trápit nemělo, kdy uvedený sloupek této 80 leté političky byl tento týden sepsán pro německý list Tagesspiegel.

Loni se stal Frankfurt prvním německým městem, v němž se rodilý Němci stali menšinou, a téměř veškerý nárůst obyvatelstva v zemi, jak se ukazuje, byl tažen jen masovou migrací.

„Ten trend směřující k rychle rostoucímu podílu migrantů je nezvratný,“ tvrdí John a dodává, že holandská města jako Amsterodam a centrum Rotterdamu, kde rodilý Holanďané už nejsou většinou, ukazují, že obavy z toho, jaké to bude, až budou menšinou, jsou „nepodložené“.

Letos holandské úřady zatkly marocké migranty žijící v Rotterdamu, když objevily, že tito dva muži chystají teroristické útoky jak v Holandsku, tak ve Francii.

V Amsterodamu násilnosti marockých gangů, kterým se v té zemi říká Marocká válka, vyústily v posledních několika letech do řady násilných incidentů, po nichž zůstávaly na ulicích tohoto města ponechané uřezané hlavy.

Profesorka John k tomu dodala, že „migranti, stejně tak jako to bývá s místními, jsou často vnitřně rozděleni,“ a tak mohou domorodí Němci a migranti usilovat o různé koalice na základě „vzdělání, etnicity, náboženství, kultury a ekonomiky.“

„Spousta věcí bude sice odlišných, ale řada z nich bude lepší,“ říká.

John od svého odchodu do důchodu v roce 2003 sloužila jako hlavní patron kampaně „Ukaž rasismu červenou kartu“ a zasedala v radě Muslimské akademie Německa. Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.