Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Vědci po zkoumání místa v Indii. Důkazy o nukleární válce v dávné minulosti

By  pro 17, 2015

Existují důkazy, že Rámova říše (dnešní Indie) byla zničena během nukleární války. Údolí Idus je v dnešní době pouští Tvar. V západní části Jodhpur se stále nachází radioaktivní popel. Silná vrstva radioaktivního popela v Rajasthan (Indie) pokrývá plochu necelých 8 km2 západně od Jodhpur.

Vědci toto místo zkoumají. Bylo zaznamenáno vědecky významné období, ve kterém se u novorozenců z této oblasti projevovaly vrozené vady, fyziologické změny a nebo rakoviny. (Typické projevy způsobené zásahem zvýšené radiace.)

Zjištěné úrovně radiace jsou tak vysoké, že Indická vláda se rozhodla zakázat vstup do těchto oblastí. Tým vědců v dané oblasti objevil starověké město, ve které byly rozpoznány důkazy o jaderném výbuchu, ke kterému muselo dojít někdy v dávné minulosti – tisíce let dozadu. Hrubé odhady vědců mluví o období někdy mezi 8000 až 12000 lety dozadu. Výbuch zničil většinu budov města a pravděpodobně i půl milionu lidí, kteří město obývali.

Jeden z představitelů vědeckého týmu vyslovil hypotézu, že použitá nukleární bomba byla zhruba o velikosti té, kterou Americká armáda svrhla na Japonsko v roce 1945. Dalším kuriózním důkazem je pradávné jaderné válce v Indii je obrovský kráter nedaleko Bombaje. Přibližně 2,2 km velký kráter zvaný Lonar se nachází 400 km severovýchodně od Mumbaje. Předpokládané stáří je minimálně 50000 let. Nebyl nalezen žádný důkaz o tom, že by tento kráter vznikl jako následek srážky meteoritu ze se Zemí. Není tu žádný meteorický materiál ani jiná stopa po nárazu přírodního vesmírného tělesa. Kráter je převážně tvořen čedičem a je jediný svého druhu na Zemi. Na dno kráteru byl vyvinut obrovský tlak o síle 61 GPa.

Zdroj: suenee.cz

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.