Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Rusko aktivuje „střely soudného dne“ před možným teroristickým úderem na USA-EU

By  bře 10, 2016

Nová alarmující zpráva pro vnitřní potřeby Kremlu připravená ministrem obrany praví, že president Putin vydal rozkaz k okamžitému uvedení do bojového stavu všech v současné době akceschopných balistických raketových systémů RS-26, předtím, než by mohlo dojít k „velkolepému teroristickému útoku“ Islámského státu na Evropskou unii a/nebo Spojené státy.

Interkontinentální balistická raketa RS-26 je dle zprávy kategorizována jako „zbraň soudného dne“ nesoucí děsivých 1,2 megatuny ve svých čtyřech 300 kilotunových válečných hlavicích, a s potenciálním doletem 11 000 km (6 835 mil)a je schopna zasáhnout cíle v celých Spojených státech. Americký obranný raketový systém je proti ní „absolutně bezmocný“, a její první stádium rakety trvá méně než pět minut, takže radary NATO v Evropě nebudou mít čas zaznamenat vypuštění. Což znamená, že Rusko, na rozdíl od všech ostatních států světa, je ve „100% bezpečí“.

Rozkaz presidenta Putina k uvedení této hrůzné „zbraně soudného dne“ do bojové pohotovosti byl dle zprávy vyvolán „nevypočitatelnou/nepochopitelnou“ reakcí Obamova režimu na tajné dokumenty Islámského státu, které v minulém týdnu obdržela jak ruská Zahraniční výzvědná služba (SVR), tak americká Centrální výzvědná služba (CIA) od německé Federální výzvědné služby (BND).

Tyto tajné dokumenty Islámského státu byly dle zprávy zabaveny německou BND 3. března v Berlíně po zatčení 33letého muže, syna lékaře, který má arabského otce a německou matku. Dokumenty byly nalezeny při prohledání jeho čtyř nemovitostí v Berlíně a jeho domácím městě Mannheimu.

Obzvláště alarmující na těchto tajných dokumentech zabavených BND je dle zprávy to, že obsahují detailní plány, včetně osobních jmen teroristů a jejich „džihádistických zkušeností“; jsou tam popsány četné masové teroristické útoky, které mají být zahájeny současně ve stylu útoků na New York a Washington D.C. 11. září 2001.

Když CIA obdržela od BHD tyto tajné dokumenty, dle zprávy je okamžitě předala i britské tajné výzvědné službě (SIS/MI6), která z nich připravila výtah pro londýnskou Metropolitní policii, jejíž mluvčí, nejzkušenější britský protiteroristický důstojník, asistent komisaře Marc Rowley okamžitě vydal varování, že bojovníi Islámského státu chtějí provést „obrovské a spektakulární“ útoky proti Británii a všeobecně proti západnímu stylu života.

Reakce Obamova režimu na tuto „bezprostřední“ hrozbu spektakulárním teroristickým útokem na Ameriku a její lid byla na rozdíl od Británie „zcela šokující“, protože namísto aby stát připravil své obyvatele na to, co může přijít, oznámil, že posílá do Evropy více tanků a helikoptér, aby se mohl „bránit Rusku“, a že připravuje vyslání tisíců vojáků k ruským hranicím.

Jelikož Obamův režim prohrává, či pravděpodobně už prohrál, protahující se proxy válku s Ruskem o Sýrii, jak uvádí zpráva, jeho akce vzhledem k varování Islámského státu před „spektakulárním terorem“ jsou nejen nepochopitelné, ale doslova „hraničící s šílenstvím“, a v tuto chvíli jsou zcela nevysvětlitelné. 

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.