Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Vysoce postavený satanista těsně před smrtí odhalil vládnoucí sílu, které dominuje skupina Iluminátů

By  bře 18, 2019

"Petor Narsagonan" alias "Frater 616" (magické jméno) byl bývalým šéfem satanské lóže "Alpha" v australském městě Sydney. O jeho zpovědi píše spisovatel Henry Makow ve své knize.

Loading...

Na smrtelné posteli Frater 616 odhalil všeprostupující celosvětovou moc organizovaného satanismu, které dominuje skupina Iluminátů. Ve své zpovědi prozradil, že "nic není takové, jak se zdá, a není to takové už velmi dlouho," a popsal masový podvod společnosti jejími vlastními vedoucími představiteli.

Frater 616 zemřel 25. března 2004. Vykonavatel jeho poslední vůle pod magickým jménem "Aloysius Fozdyke" zaslal patnáctistránkový dokument Arthurovi Cristianu, který je tvůrcem internetových stránek loveforlife.com.au. "Aloysius Fozdyke" Cristianu napsal, že musel upravit pouze velmi malou část textu, protože "právní ohledy mě donutili vypustit některá jména a podrobnosti. On si přál, aby to bylo zveřejněno prostřednictvím tohoto moderního sdělovacího prostředku."

V dokumentu se zmiňuje, že satanský vliv je "nyní tak všudypřítomný, že si ho běžně ani nevšimnete." Satanisté jsou prý propletení skrz naskrz australskou společností a tento vzor moci se všude opakuje. Mezi satanisty patří politici, lékaři, vysoce postavení policejní důstojníci, právníci, armádní osobnosti, mediální figury, módní idoly a sociální pracovníci. Životní styl těch nejnadanějších vydržovaný zločinem pod rouškou vážené odbornosti a znalostí. Okrajové typy, jako jsou prostitutky či obchodníci s drogami, jsou pro satanismus důležité, ale jsou to jen nástroje.

Frater 616 se k jedné satanské skupině dostal na univerzitě v roce 1971, přičemž záhadně říká: "Propadl jsem trhlinou v realitě ... Unikl jsem nudnému všednímu životu skrze jednu ze zlomových linií západní společnosti."

Jeden "učitel" v satanské síti mu zajistil postavení v cestovním ruchu a Frater 616 žil po mnoho let v nepředstavitelném bohatství, zhýralosti a okultismu. Učil se černé magii. Věnoval se i věštění, meditacím ve tmě, obětování, sexuálnímu upírství, voodoo magii a sexuální magii. Každý den pro něj končil "nezapomenutelnou a nepopsatelnou rozkošnou orgií v rámci černé mše."

Církev Satanova se sídlem v USA představovala "starodávný útvar, jehož samotnou existenci si do té doby nikdo nedokázal ani představit." Mezi vlivné členy satanské sítě Frater 616 jmenuje JP Morgana, doktory Jamese McDonalda a Rene Hardyho, Kennedyho muže (včetně Jackie), Irvinga Berlina, Groucho Marxe, Elvise Presleyho, Garnera Tedy Armstronga, Sammyho Davise mladšího, Ronalda Reagana, Edwarda Heatha, Thomase Plantard de St Claire a Bushových. Z pozdější doby jako členy zmínil Stevena Spielberga, George Lucase a Geralda Forda.

Výzvědné služby jsou nástrojem centrálních bankéřů z Řádu Iluminátů. Frater 616 řekl, že americké výzvědné služby financují okultní vědy.

Říká, že "mnozí vysoce postavení lidé z americké armády byli členy různých satanských lóží nebo příbuzných organizací." Tyto se překrývají s organizovaným zločinem a obchodem s drogami. K tomu jsou využívány válečné lodě i tankery USA a Austrálie.

Méně významnou součástí satanského impéria jsou bordely a porno. Většina peněz pochází z obchodu s drogami řízeného pomocí CIA, důmyslného vydírání, lichvářství a měnového obchodu."

Federální vláda USA tančí, jak my pískáme                                        ," řekl Frater 616."

Za mnohými bohatými, konzervativními, novopravicovými křesťanskými církvemi a organizacemi Ameriky stojí nejvýše postavení satanisté. Tyto podniky patří v současné době k nejlepším satanským peněžním kartelům (většinou nepřímo) a umožňují masovou indoktrinaci a budování sítí."

Využití fundamentalistického křesťanství k vyvolání války navrhl Henry Kissinger nejprve na Středním východě a pak po celém světě. Kissinger "zdokonalil Hitlerovu 'techniku ​​hrůzy' ... vytvoření napětí uvnitř společnosti a pak nalezení obětního beránka. Mistři Temné cesty to dělají ... aby lidi přivedli k hrubšímu a ohavnejšiemu chování."

Lóže Alpha se snaží zvyšovat negramotnost v západním světě a do roku 2030 by chtěla "zahubit alespoň 70 % světové populace."

Většina vlád se spoléhá na to, že jejich "slepí následovníci" budou reagovat "typicky infantilním způsobem" a ztotožní se s "mocnější silou - dokonce i když je bude zotročovat, týrat a ponižovat." Frater 616 připisuje následující jevy "vlivu satanismu na dnešní svět":

vyspělý svět spěje ke statutu třetího světa, protože centrální banky jsou v rukou satanistů; nadnárodní společnosti przní životní prostředí a čerpají zisky z australských přírodních zdrojů. Média ve svobodném světě jsou "přísně řízena" a spolupracují s vládami; do australské vody se přidává fluor; úroveň vzdělání se snižuje; vyspělému světu (kromě Japonska) je vnucován multikulturalismus; iluminátští satanisté stojí za jedenáctým zářím; Mossad odůvodnil invazi do Iráku zbraněmi hromadného ničení; Ilumináti využívají Izrael k prosazování zahraniční politiky USA.

Frater 616 řekl, že politici vědí, že když budou předstírat zájem o blahobyt svých slepých následovníků, budou oni sledovat linii jejich politiky, "protože to je cesta nejmenšího odporu."

"Homo sapiens jsou konec konců živočichové! ... Dejte jim volby bez možnosti volby mezi různými politikami a z větší části jsou spokojeni. Vezměte jejich dětem jakoukoliv skutečnou naději na úspěch, utlumte jejich přirozený elán, hlavně jejich touhu po sexu; omezte jejich příležitosti, zhoršujte jim jejich volby, a společnost (taková, jaká stále ještě je) se brzy rozpadne do předurčených kategorií. Žádné rodiny, pouze slabí jedinci s právem dělat to, co se jim řekne. Satan je skvělý 'tvůrce systému'."

Pokračuje: "Každou hodinu, každý den a každou noc lidé vědomě slouží Satanovi. Lidské oběti - ať už obřadně a rychle, nebo pomalu a za postupného ponižování - všechny směřují k danému cíli. "

"Politici jsou uvádění na scénu pomocí pečlivě odstupňovaných kritérií a situací, které je přesvědčí o tom, že jejich oběti budou 'našim malým tajemstvím'. Malé děti rychle padají za oběť sexuálního zneužívání a tělesnému týrání politiky celého světa."

Zdroj: Mario Olah

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.