Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Rusko se připravuje na katastrofické zemětřesení, ale varuje, že USA jsou ve větším nebezpečí

By  dub 18, 2016

Šokující nová zpráva ruského Ministerstva obrany (MO) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes praví, že president Putin dovolil okamžité rozmístění vojsk ve Východním vojenském distriktu (EMD) jako přípravu na možnou sérii silných zemětřesení a tsunami, které mohou zasáhnout Kamčatský poloostrov v průběhu příštích 14 dní – a dále varuje, že severozápadní pacifická oblast Spojených států, Kanady a Aljašky je možná ve větším nebezpečí než Rusko.

Vojska 18. dělostřelecké divize při rozmisťování na Sachalinu, 17. dubna 2016

Podle zprávy MO tento bezprecedentní mírový přesun tisíců vojáků Ruské federace do předem určených „ochranných koridorů“ byl založen na „urgentním varování“, které dnes zaslal Bezpečnostní radě Ruska (BR) doktor věd Mehran Keshe, který řekl, že silné zemětřesení o síle 5,8, které dnes odpoledne zasáhlo Království Tonga, bylo „posledním držícím pilířem před pádem“, protože Pacifická deska se chystá ke „katastrofickému novému uspořádání“. 

Doktor Keshe, jak jsme dříve informovali, je vynálezcem „technologie magrav“ (západní kódovací jméno je Chibiny), použité ruskými vojenskými silami v tajných obranných zbraních, které byly použity k ochromení amerických válečných lodí, což bylo učiněno například v minulém týdnu americké lodi USS Donald Cook. 

Doktor Keshe s použitím „jiného aspektu“ své „technologie magrav“ dle zprávy již loni v říjnu (2015) vydal své první hrozivé varování ohledně Pacifické desky, že jí „hrozí megazemětřesení měnící svět a mající sílu rozdělit kontinenty“. 

Tři měsíce po tomto varování dr. Keshe v říjnu 2015 byly Kamčatka i jižní Aljaška zasaženy zemětřeseními o síle 7,1 a 7,3, což přimělo presidenta Putina zahájit přesun vojska Východního distriktu jako opatření proti této tyčící se hrozbě – o níž jsme informovali již 9. února v článku Putin War Move Sends Shockwave Through West As Pacific Tsunami Threat Rises (Putinovy válečné přesuny vysílají šokovou vlnu na Západ, - hrozba pacifické tsunami se zvyšuje.)

Jak uvádí zpráva, dr. Keshe použil svou technologii magrav k vyhodnocení předchozí předpovědi, vzhledem k tomu, že tato předchozí předpověď o zrychlení pohybů Pacifické desky se ukázala přesnou, jelikož tuto oblast již zasáhlo 7 silných zemětřesení (a dnešní zemětřesení v Tonga je osmé). Nejhorší z nich bylo v Ecuadoru, kde zahynulo nejméně 77 lidí, a v Japonsku, kde jich zahynulo nejméně 41, ale tisíce lidí jsou nezvěstné, a 250 tisíc lidí zůstalo bez domova. 

Po zemětřesení v Ecuadoru 17. 4. 2016

K chmurným předpovědím dr. Keshe ohledně Pacifické desky se dle zprávy připojil i americký doktor věd Roger Bilham z University Colorado (CIRES), který včera uvedl v článku Seismolog varuje: Pět velkých zemětřesení ve 48 hodinách - přicházejí katastrofická megazemětřesení,   že „současné podmínky by mohly rozpoutat nejméně 4 zemětřesení silnější než 8,0, a pokud se zdrží, napětí nahromaděné za staletí vyvolá ještě katastrofičtější megazemětřesení.“ 

Budou se obavy dr. Bilhama z megazemětřesení realizovat? Zpráva uzavírá tím, že hodnocení dr. Keshe, co by to mohlo mít za následek, není o nic méně katastrofické: varoval, že Severní a Jižní Amerika se „rozdělí“ a Ameriku a Asii zasáhnou megatsunami, které by mohly zabít až 40 miliónů lidí.

I když tato zpráva neudává žádné datum pro očekávané zemětřesení, tsunami či erupci sopky, protože k tomu nejsou adekvátní znalosti, je více než zvláštní, že Ministerstvo obrany přikázalo všem svým špičkovým velitelům a držitelům politických úřadů z oblastí Dálného pacifického východu, aby 27. dubna byli v Moskvě na takzvané „konferenci o připravenosti“. 

Zdroj: 12

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.