Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Vladimir Putin v zoufalství: Svět stojí na pokraji války a já už nevím, jak mám s USA a EU jednat!

By  srp 23, 2016

Situace v Evropě eskaluje. Vladimir Putin uvedl na adresu zástupců EU a USA, že už neví, jak má s nimi jednat a nasunování zbraní NATO k ruským hranicím už doprovází i teroristické útoky vedené z Ukrajiny. Kyjev před 14 dny vyslal skupinu operativců vojenského zpravodajství ministerstva obrany, aby na Krymu provedli sérii sabotáží, mezi kterými měly být i cíle ruské černomořské flotily v Sevastopolu. Jednalo se o pokus vyhlášení války.

U zadržených diverzantů byla nalezena americká vyzbroj a výstroj, americké plastické trhaviny C4, české plastiky Semtex, americké vizory pro noční vidění, karabiny M4 a německé maskovací uniformy, ale spolu i s další výzbrojí ukrajinské a ruské provenience. Vladimir Putin naléhavě tlačil na západní politiky v posledních 2 týdnech, aby si došlápli na Kyjev, aby zanechal diverzní činnosti a vrátil se k jednacímu stolu. Západní politici ale Vladimiru Putinovi nezvedají telefony a ti, kteří se k věci vyjádří, tak se přetvařují v tom smyslu, že se nic neděje.

V níže uvedeném videu převzatém od Alexe Jonese z Infowars.com jsou dva projevy Vladimira Putina a oba dva ukazují, jak se situace vyostřuje a eskaluje. Americké elity získaly po pádu Jaceňukovy vlády v Kyjevě řídící procesy nad celou Ukrajinou a tyto útoky a provokace proti Rusku přestávají být jenom ukrajinským řinčením zbraní. Ruský prezident proto v posledních dnech, kvůli obavám z invaze a dalších teroristických provokací, přesunul k ukrajinským hranicím 40,000 vojáků [1], protiletadlové systémy S400, více než 200 stíhaček a každým dnem přibývá další technika a vojáci. Stejně tak Ruská federace posiluje čáru doteku na Krymu s Ukrajinou, na poloostrov proudí už od minulého týdne vojenské posily a technika. Vladimir Putin se snaží zatlačit na poslední chvíli na západní politiky a nutí je k jednání, ale naráží na hluchý odpor.

Zdroj: ae.cz

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.