Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Zakážu Korán, zavřu mešity, zadržíme radikální muslimy! Drsné prohlášení politika, který se může stát premiérem

By  srp 28, 2016

Předseda nizozemské populistické Strany pro svobodu Geert Wilders představil na sociální síti Twitter jednoduchý jedenáctibodový program, jehož prostřednictvím chce mezi lety 2017 až 2021 deislamizovat Nizozemsko. V tuto chvíli se Wildersovi otevírá cesta k naplnění tohoto programu. V březnu 2017 čekají Nizozemsko volby a populistická strana pro svobodu vede v předvolebních průzkumech.

„Nizozemsko bude opět naše“, hlásá předvolební program strany. Základní myšlenkou krátkého jednostránkového dokumentu je zákaz projevů muslimské víry na veřejnosti – zákaz nošení muslimských šátků. Wilders však hodlá zajít ještě mnohem dál. Plánuje zavřít všechny mešity v zemi a zakázat Korán. Vedle toho populistická politická strana slibuje preventivní zadržování radikálních muslimů. Voliči se totiž nedozví bližší podrobnosti o tom, kdo označí toho či onoho muslima za radikálního a na jak dlouho pak bude tato osoba zadržena.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.