Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

V České televizi nastal ojedinělý úkaz. Prostor k vyjádření dostala analytička z AMO a takhle neuvěřitelně to dopadlo...

By  říj 03, 2016

Tuhle mi přinesla známá ze školy ukázat nabídku jakési amorální organizace ( AMO ), aby byli žáci škol přihlášeni do "simulací", které jim umožní lépe vstřebat ty správné názory. I četl jsem dále...

Loading...

Zkušené analytičky a specialisté ve věku kolem 25 let (http://www.amo.cz/lide/) lidem vysvětlí "Jak se vyznat v rusko-ukrajinském konfliktu". To mě zaujalo. V pozvánce se dále dočítám, že "Putinovské Rusko nerespektuje mezinárodní právo", samozřejmě nemohla chybět zmínka o "anexi Krymu" a pak perla "Konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou dosud pokračuje válkou na Donbasu".

Pro skutečné labužníky je zde i věta "Ukrajina po revoluci zavádí reformy nezbytné k modernizaci a rozvoji země".

No... Evidentně má AMO exkluzivní přístup k supertajným informacím, protože ani pozorovatelé OBSE dosud nenašli na Donbase ruské vojáky, takže mi stále uniká z jakého titulu to nazývají konfliktem "Rusko-Ukrajinským". Nebo proč stovky tisíc obyvatel z této části Ukrajiny odešly do Ruska, tedy na území "agresora"... Neměli poradce z českých neziskovek a tak šli špatným směrem?

Byli to Rusové nebo "separatisté" kdo zabil 6000 civilistů, kteří zemřeli po příletu raket ze strany Kyjeva směrem na domky a paneláky Donbasu?

Upálení desítek lidí v Oděse bylo snad důsledkem ... závady v elektroinstalaci a zaseknutí dveří?

Všechna ty videa, co jsou na internetu, byla natočeny podplacenými komparsisty?

Jaké budou mít slečny a kluci z AMO připravené odpovědi?

Otázky se honí hlavou..

Pátrám tedy dál a zjišťuji, že AMO je nezištně financováno mj. americkou ambasádou, George Sorosem, panem Kellnerem, několika českými ministerstvy a dokonce paktem NATO.

Přidáváme ochutnávku, kterou bychom mohli nazvat "AMO v akci":

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.