Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Další šílenost z EU. Pokud obsloužíte ve svém podniku např. Putina, budete muset zaplatit pokutu až 132 tisíc eur!

By  říj 20, 2018

Představte si, že máte malou restauraci. Prodáte brynzové halušky hostům, zrovna si je také dal i Putin, který je dojí, zaplatí a vzápětí naběhne NAKA a dá vám pokutu 50 tisíc až 132 800 eur. Tak tohle se vám ode dneška může stát.

Loading...

Navzdory mé kritice dnes přijala vládní většina zákon o uplatňování mezinárodních sankcí na území Slovenska. Každý občan je povinen sledovat seznam osob, které jsou na nějakém mezinárodním sankčním seznamu. Pokud jim totiž poskytne jakoukoli službu, bude mu udělena zmiňovaná pokuta.

Ptal jsem se ministra hospodářství, jako má slovenský občan zjistit, zda jeho zahraniční nebo domácí host není na seznamu? Má si od každého člověka ptát občanku nebo pas a jít se vždy podívat na seznam mezinárodně sankcionovaných osob?

Ministr mi řekl, že takto to od nás EU chce. Tak to tedy odhlasovali, píše na svém profilu slovenský politik Milan Krajniak.

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.