Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Držet hubu a krok! Nová strategie Evropské unie je na světě. Přichází diktát, který nemá obdoby...

By  říj 29, 2016

Komise Evropského parlamentu pro zahraniční záležitosti schválila koncept usnesení ohrožující svobodu tisku po celé Evropě. Koncept s názvem „Strategická komunikace EU jako vzdorování propagandě třetích stran,“ konstatuje, že Rusko proti EU vede informační válku.

Loading...

V dokumentu stojí: „Agresivně využívá širokou paletu nástrojů a instrumentů, zvláště speciální fondy jako mnohojazyčné televizní kanály (Russia Today, RIA Novosti), tiskové agentury (Sputnik), sociální a náboženské spolky (včetně pravoslavné církve) a sociální média a internetové trolly, aby jimi útočilo na západní hodnoty, prosazovalo dezintegraci Evropy a podvracelo domácí podporu pro integraci a vytvářelo dojem, že partnerství těchto zemí zkrachovalo.“ Evropská komise rovněž navrhla globální strategii EU v boji proti propagandě třetích zemí.

Zatímco v Bruselu se teprve koncipují návrhy, vláda ČR už v předstihu vytváří výkonné orgány nového "ministerstva pravdy." Chovancův úřad zřizuje útvar, který začne pracovat od příštího roku a podle slov jeho zřizovatele bude mít za úkol „bránit šíření nepravdivých nebo zavádějících informací a propagandy“.

Co už zřizovatel neříká je, kdo bude mít právo posuzovat a hlásat ty jedině správné a "pravdivé" informace!? Kdo bude tím jediným arbitrem?

Doufejme, že příští volby prokáží, že opravdu nejsme národ nemyslících blbečků, kterým musí vládní moc napovídat, kde je pravda a co si máme myslet!

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.