Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Nejnovější zpráva o bezpečnosti na území ČR obsahuje mnoho šokujících a dosud nezveřejněných informací o kriminalitě cizinců, které by měli všichni lidé vědět...

By  lis 08, 2016

Nejnovější zpráva o vnitřní bezpečnosti na území ČR, která shrnuje poznatky Policie a Ministerstva vnitra, obsahuje mnoho šokujících a dosud nezveřejněných informací, které by měli všichni lidé vědět. Cizinci žijící v ČR se v roce 2015 podíleli na celkové trestné činnosti v naší republice 7,4 % – a jedná se tedy o nárůst trestné činnosti cizinců v naší republice. Naopak u občanů ČR se počet stíhaných, vyšetřovaných či odsouzených osob vloni meziročně snížil.

Výše uvedené je pozoruhodné z toho pohledu, že v ČR žije v poměru k počtu obyvatel pouze 4,4% cizinců, takže jednoduše řečeno mají cizinci žijící v ČR v poměru jednou tak velkou kriminalitu než občané České republiky. A jejich kriminalita se statisticky neustále zvyšuje.

A do této situace se Sobotkova a Babišova vláda rozhodla přijímat do ČR další a další cizince, tedy migranty, ovšem navíc tentokrát z arabských a afrických zemí. Dá se tedy zjednodušeně avšak zcela pravdivě říci, že Sobotkova vláda se přímo podílí na zvyšování kriminality v ČR a jedná tak vysloveně proti zájmům slušných a řádných občanů, kteří chtějí žít v bezpečí.

Vloni bylo na našem území zjištěno více než 8 tisíc nezákonných cizinců, konkrétně 8563, což je nárust o 56%. Všichni samozřejmě víme, že to je jen špička ledovce, protože drtivou většinu nezákonných cizinců pohybujících se na území ČR se vůbec nepodaří zachytit.

Jsem rád, že také policejní zpráva přímo potvrzuje pravdivost politického programu našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), když jasně říká, že je fakticky nemožné integrovat do naší společnosti tak velké množství cizinců z kulturně odlišných zemí a zpráva dodává, že to vede k vytváření uzavřených komunit, které jsou nepřátelské k evropskému kulturnímu prostředí.

Ukazuje se opět, že je zcela správné to, co já i naše hnutí SPD od počátku prosazujeme – tedy nulovou toleranci migrace v rámci současné migrační vlny a prosazujeme také zákaz propagace islámského práva šaría na území České republiky.

Sobotkova vláda je ale hluchá a slepá a nadále přijímá do České republiky africké a arabské migranty. My v našem hnutí SPD říkáme jasně: PENÍZE NAŠIM LIDEM, NE MIGRANTŮM.

Ale zpátky k policejní zprávě – pozoruhodné jsou další údaje, které opět pouze potvrzují to, co po celou dobu říkám. Ohledně napomáhání nelegální migraci byli v Evropě kromě občanů EU nejčastěji zadrženi občané Sýrie s legálním pobytem v některé zemi EU. Zajímavé je, že na předních místech ohledně napomáhání nezákonné migraci figurují také občané Švédska, přičemž sama policie uvádí, že podle jejich jmen lze usuzovat na jejich arabský původ. Platí tedy, že tito lidé pouze zneužívají benevolentní evropský systém a parazitují na něm, aby podporovali další nezákonnou migraci z arabských zemí do Evropy.

Velmi nemile mne opět překvapilo to, když jsem se v této nejnovější policejní zprávě dočetl, že Sobotkova a Babišova vláda, cituji: „Distribuuje v zahraničí materiál pro přípravu potenciálních migrantů v zemi původu, jehož cílem je zvýšení jejich informovanosti.“ Konec citátu. To je opravdu další neuvěřitelné a řekl bych zcela skandální jednání této vlády. A dalším odstavci se píše o tom, že si lidé mohou zjistit na webu o různých možnostech financování projektů na integraci cizinců do ČR. Takové jednání vlády je přímo proti zájmům většiny občanů České republiky. Je to extrémní jednání.

Rád bych se také zastavil u informací BIS (Bezpečnostní a informační služba), která na našem území již vloni zjistila muslimy sympatizující s myšlenkami islámského státu. Jedná se o české konvertity, tedy Čechy, kteří přestoupili na islám, a o muslimy mladší generace žijící v ČR. Česká Bezpečnostní a informační služba hodnotí v aktuální zprávě tyto lidi žijící na území ČR jako potenciální nositele rizik spjatých s teroristickou činností.

Co tedy říci na závěr? Znovu a znovu se ukazuje potřeba prosazování polického programu našeho hnutí SPD, který zcela otevřeně a bez politické korektnosti prosazuje bezpečnou, prosperující, spravedlivou a suverénní Českou republiku.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.