Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Prezidentský kandidát Horáček se v ČT střetl s Petrem Robejškem. Dopadlo to poněkud jinak, než očekával?

By  led 02, 2017

Předseda politické strany Realisté politolog Petr Robejšek a prezidentský kandidát Michal Horáček proti sobě zasedli v posledních Událostech, komentářích České televize letošního roku, aby zhodnotili rok 2016 a předpověděli, co nás čeká v roce 2017. Došlo i na prezidenty Donalda Trumpa a Miloše Zemana.

Otázkou např. je, jak se vyvine současná americko-ruská krize spojená s hackerskými útoky. „Americká strana by měla vědět, že Rusko je velmi slabé, takže si nepřeje eskalaci napětí. ... Teď vypadá ruská strana státnicky a americká strana zmatečně,“ rýpl si Robejšek.

Horáček byl k Rusku podstatně kritičtější. „Rusko je takový obludně velký ropný emirát, který nám nemá co nabídnout a nijak nás nemůže obohatit. Ostatně Rusko je z hlediska hrubého národního produktu na úrovni Kalifornie a když odečteme zbrojní průmysl, tak jsme na úrovni Belgie,“ poukázal na slabiny Kremlu prezidentský kandidát.

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.