Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Trump udělal další zásadní krok: přikázal odstranit islámské symboly a praktiky v Bílém domě

By  led 26, 2018

Obama byl viděn, jak bouřlivě odchází ze západního křídla po členech přípravného týmu Donalda Trumpa, kteří začali připravovat kanceláře pro novou administrativu. Na Trumpův příkaz byl zrušen jeden z nejvíce utajovaných Obamových rituálů a byly odstraněny všechny jeho symboly.

Loading...

Za posledních 8 let se udělaly ústupky jakýmkoliv muslimům pracujícím v Bílém domě. Byla nařízena 5 krát za den doba ticha během islámské modlitby, a to každý den. Kromě toho, modlitební koberečky a symboly půlměsíce jsou dostupné v několika prostorách, aby se muslimové cítili pohodlněji.

Administrativa obhajovala praxi tvrzením, že rovněž povolila několik dalších náboženských chvil ticha a modliteb z respektu ke křesťanství každou neděli ráno, zatímco kaplan žehnal zaměstnancům snídani.

Žádná z modliteb nebyla povinná a nebyla ani vedena vládním úředníkem. Avšak je zřejmé zvýhodňování islámu, který byl dodržován 25 minut denně, 7 dní v týdnu.

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.