Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Elity v Davosu se shodli na provedení šíleného plánu a přijali možnost odstranění Trumpa

By  úno 01, 2017

Soros vyhlásil válku Trumpovi. Co bude s finančními trhy. Hrozby na adresu britské premiérky. Soros a finanční podvody. Přímé ohrožení nového amerického prezidenta. Plán organizace amerického Majdanu.

„Davos 2017 je jakýmsi lakmusovým papírkem, který zaznamenává, že skutečně probíhá rozvrat globální ekonomiky, světové politiky a globální ideologie. Formuje se nikoliv informační, ale post-informační společnost se všemi funkcemi elektronického koncentračního tábora.“

Stín Majdanu nad Amerikou: Soros vyhlásil válku Trumpovi

Snad nejvíce senzační událostí třetího dne Davoského fóra se staly výroky George Sorose vyřčené v interview uskutečněném zpravodajskou agenturou Bloomberg. Soros je tradiční účastník výročních zasedání Světového ekonomického fóra (WEF) ve švýcarském letovisku Davos. A jakákoli prohlášení tohoto protřelého finančního spekulanta jsou vnímána „globální elitou“ jako předpovědi, ne-li jako program pro nadcházející rok.

Co bude s finančními trhy

Soros si vytvořil pověst téměř hlavního světového odborníka na finanční trhy. Je zakladatelem a vedoucím zajišťovacího fondu Soros Fund Management a jedním z nejbohatších lidí na světě. Forbes odhaduje jeho jmění na 25 miliard dolarů. V minulosti měl nějaké špatné kalkulace a finanční ztráty, ale to se nestávalo často. Avšak vloni se zásadně přepočítal.

Za prvé, při svých finančních spekulacích vycházel z toho, že Hillary Clintonová vyhraje volby, a ne Donald Trump. Za druhé si byl jistý, že případné vítězství Trumpa trvale vykolejí finanční trhy.

Všechno dopadlo jinak. Druhý den po oznámení vítězství Trumpa opravdu prudce klesly indexy na amerických burzách, ale pak začal jejich růst a míra burzovních indexů přesáhla o 10 procent ukazatele před volbami. Sorosovy ztráty jako výsledek špatné kalkulace činily cca 1 mld. dolarů.

Soros však nadále trvá na tom, že růst burzovních indexů je jen dočasným jevem. Toto řekl při svém rozhovoru v Davosu: „Nejistota, zejména dosahující špičkových ukazatelů, je nepřítelem dlouhodobých investic ... Nemyslím si, že situace na akciových trzích bude příznivá. V současné době investoři ještě stále slaví vítězství Trumpa, ale realismus, až se vrátí, převáží.“

Hrozby na adresu britské premiérky

Jedna z klíčových postav tohoto fóra byla britská premiérka Theresa Mayová, která v Davosu oznámila „tvrdý“ a „bez půltónů“ plán odchodu Británie z jednotného evropského trhu. Prohlášení Mayové bylo v rozporu s duchem Davosu a s jeho ideologií globalizace, v reakci na to Soros v rozhovoru předpověděl, že rozhodný a nekompromisní britský odchod z Evropské unie ... zkrátí dobu pobytu Mayové v křesle předsedy vlády. V ústech cynického miliardáře to znělo jako hrozba a vyhlášení války britským odpůrcům evropské integrace.

Odborníci se domnívají, že prohlášení dvou největších bank z City of London z 18. ledna korespondují se Sorosovými hrozbami. Švýcarská UBS a britská banka HSBC téměř současně oznámily, že v případě rozvodu Velké Británie a EU přeloží do 1 tis. pracovních míst ze svého londýnského ústředí do kanceláří umístěných ve městech kontinentální Evropy. Hovoříme o obchodním rozhodnutí bank kontrolovaných Rothschildy.

Trump, Soros a finanční podvody

V rozhovoru se Soros pustil i do Trumpa. Během předvolební kampaně v USA tento finanční spekulant usilovně propagoval Hillary Clintonovou. Svoji agitaci doplnil významnou finanční podporou (podle některých odborných odhadů šlo o 25 milionů dolarů). Ovšem v Davosu se ve své antipatii vůči Trumpovi Soros překonal: „Já bych ho popsal (Trumpa) jako podvodníka, lumpa a potenciálního diktátora,“ řekl.

Pro ty, kteří jsou obeznámeni se situací, bylo v této charakteristice nejvíce zábavné slovo „lump“. Americké postupy upravující účast v prezidentských volbách poskytují dostatečně hlubokou prověrku kandidátů, zda jsou jejich obchody v souladu s právními předpisy; při vší žhavosti poslední volební kampaně nemohli oponenti Trumpa předložit v tomto smyslu žádný důkaz. Ale Soros má opět ve všem jasno.

V roce 2015 média připsala na konto George Sorose „lumpárnu roku“. Daňová správa USA u něho objevila daňové nedoplatky ve výši téměř 7 miliard dolarů po letech zadržování plateb. Soros nezaplatil daně z plateb zákazníků a investoval je do svého vlastního fondu, čímž je osvobodil od daní. To bylo možné díky „skulině“ v zákonech trvající po dobu několika let.

V roce 2008 však americký Kongres příslušnou normu změnil a nařídil těm, kteří ji zneužili, vyrovnat vše do roku 2017. Podle odhadů agentury Bloomberg na tomto švindlu Soros vydělal 13,3 mld. dolarů. Jeden expert analyzoval daňové mechanismy, které budou použity ve vztahu k Sorosovu případu, a odhadl budoucí závazky miliardáře přibližně na 6,7 miliard dolarů. To už je důvod ke vzteku! Bloomberg uvádí, že Soros krátce předtím, než začaly platit změny v americkém zákoně, převedl aktiva do Irska, což může být považováno za daňový únik. Nicméně daňoví právníci se vyjádřili, že nevědí, jak by se mu mohlo podařit v roce 2017 vyvléci z tak vysoké daňové zátěže.

Přímé hrozby na adresu nového prezidenta USA

... „Ale z něho (Trumpa) sotva bude diktátor, nakolik jsem přesvědčen, že ústava a politické instituce Spojených států amerických jsou dosti silné ... Mohl by se stát diktátorem, pokud by dokázal vyjít suchý ven z vody, ale toho není schopen“. Analogická prohlášení v americké historii za posledních sto let je obtížné najít. Jakýkoli nový americký prezident měl vždy nějaké nepřátele, ale byli skrytí. Nikdy a nikdo z řad amerického establishmentu se neodvážil učinit tak drzé, tak provokativní a urážlivé výroky proti zákonně zvolené hlavě státu.

Tedy pokud taková slova byla vyřčena, pak Soros věří, že by mohl Trumpa porazit. Nebo spíše není si jistý on, ale jeho poručníci, kteří zplnomocnili finančního spekulanta vyhlásit Trumpovi válku. Válku za jeho zničení. Minimálně politickou likvidaci. Nanejvýš ... Opět v historii USA těžko najdeme prezidenta, o něhož by se někdo nepokoušel, ale ve většině případů všechno skončilo pro první osobu státu šťastně. Pravda, ne vždy. V průběhu uplynulého půldruhého století byli zabiti američtí prezidenti: Abraham Lincoln (14. dubna 1865), James Garfield (zemřel na následky zranění 19. září 1881), William McKinley (zemřel 14. září 1901), John Kennedy (22. listopadu 1963).

Po atentátu na Kennedyho byl půl století v Americe klid. Pokusů byl hodně, ale ani jeden z prezidentů nezemřel. Také bezpečnostní služby Bílého domu začaly pracovat více profesionálně a američtí prezidenti se stali více ovladatelní. Ovladatelní těmi, které nazývám pány peněz. Jsou to lidé, kteří ovládají Federální systém rezerv USA; to jsou skuteční vládci Ameriky.

Plán organizace amerického Majdanu

Obraťme pozor na Sorosovu větu: „Ústava a politické instituce Spojených států amerických jsou dost silné ...“ Tato věta je názorným příkladem toho, že spekulant umí manipulovat se slovy a vydávat černé za bílé a naopak. Koneckonců uvedená věta znamená pouze to, že „Ústava USA je slabá jako nikdy předtím“, a silné nejsou „politické instituce USA“, ale silní jsou páni peněz, kteří určují osud Ameriky.

George Soros je známý tím, že je schopen podlomit ústavy a politické instituce po celém světě organizováním „oranžových“ a dalších „barevných“ revolucí a financováním „revolucionářů“ z jeho „charitativních“ fondů, jejichž rukama se zvyšuje míra entropie ve světě. Amerika se na pozadí tohoto chaosu zdála, až do nedávné doby, jako „ostrov stability a bezpečnosti“, jako „bašta demokracie a svobody“, jako „místo bezrizikových investic“. A teď, zdá se, éra stability pro Ameriku končí.

Nový svět se může stát v našich očích dějištěm nebývalé „barevné“ revoluce, k níž přihlášku na roli koordinátora vystavil George Soros!

Bezprostředně po oznámení, že vítězství v prezidentských volbách získal Donald Trump, vypukly v Americe nepokoje, v nichž byly zapojeny stovky tisíc, ne-li miliony občanů USA. Novinářská šetření ukázala, že na nepokojích se podílel George Soros. Američtí novináři teprve nyní upozornili i na skutečnost, že před třemi lety se Soros aktivně podílel na pořádání Majdanu na Ukrajině.

Zkoumáním hnacích sil chaosu a nepořádků se zabývá mnoho veřejných amerických institucí bojujících za udržení ústavního pořádku v zemi.

Mezi nimi je společnost Donald Trump for President.

Všimněme si, co bylo oznámeno prostřednictvím stránek této společnosti na Facebooku:

„Nedovolíme, aby Soros a jeho společnosti

ovládly veřejné sdělovací prostředky,

rozpoutaly nepořádky,

svrhly demokraticky zvolenou vládu,

jako to udělaly na Ukrajině.“ Administrátoři stránky Donald Trump for President odhalují některé části mechanismu na rozvrácení veřejného pořádku v USA. Zejména fakt, že Soros převádí peníze ze svého fondu na účet organizace MoveOn.org, která rozděluje peníze místním aktivistům Majdanů v různých městech Ameriky.

Důležitou roli v plánování nepořádků a agitací proti Trumpovi hraje struktura s názvem „Demokratická aliance“ (Democracy Alliance). Ta je také známá jako „Klub dárců“ uvnitř Demokratické strany USA. Financována je Sorosem a jeho ideovými spojenci. V polovině listopadu Soros a několik dalších předních osobností „Demokratické aliance“ organizovali uzavřené setkání ve Washingtonu, aby rozhodli, jak dále bojovat proti Donaldu Trumpovi.

Na jednání, které se konalo v luxusním hotelu „Mandarin Oriental“, vystoupili přední vůdci profesionálních svazů a liberální lobby, stejně jako vlivní politici z Demokratické strany a členové Sněmovny reprezentantů Keith Ellison, Nancy Pelosiová a senátorka Elizabeth Warren.

Pokud můžeme soudit podle uniklých informací, přijali účastníci setkání plán diskreditace a bojkotu vládních kroků Trumpa v průběhu realizace jeho plánů „prvních 100 dnů“.

Valentin Katasonov

Zdroj: ea24.cz

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.