Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

11 způsobů jak očistit šišinku mozkovou od vápníku a aktivovat ji

By  kvě 11, 2019

Tento návod vám poskytne startovní bod pro cvičení a cesty, jak pomoci šišince mozkové s odvápněním. Vaše šišinka mozková, často také označována za 3. oko, je malá endokrinní žláza nacházející se ve střední části vašeho mozku. Souvisí s ajna (čelní) čakrou a její kvality jsou především spojovány s psychickými a spirituálními schopnostmi a jevy.

Loading...

Vaše šišinka mozková produkuje množství látek a hormonů, které mají na svědomí pocity štěstí a klidu, euforie, odpočatosti, také civilizované jednání, rovnováhu emocí a psychické jevy. Jedná se o přirozené stavy bytí, ale kvůli špatnému stravování, vlivu prostředí, dominanci levé hemisféry a nejrůznějším chemickým látkám, se kterými přicházíme do styku, má většina lidí kalcifikovanou šišinku mozkovou.

Stvořitel dal lidem přirozené možnosti opravy VŠECH „onemocnění“ a dysfunkcí. Existují různé doplňky, strava, cvičení a další praktiky, které můžete zařadit do vašeho životního stylu a odvápnit šišinku mozkovou a uvést ji tak do původního stavu. Jakmile začnete vědomě pracovat se svojí energií čakry třetího oka, začnete vnímat realitu opačným způsobem, než jak jste byli naprogramováni ji vnímat.

1) Následující seznam není seřazen podle žádného pravidla. Zjistěte, co vám nejvíce vyhovuje a začněte u toho. A pamatujte si, trpělivost a důslednost je klíčem ke všem spirituálním a metafyzickým pracím.

2) Snižte příjem masa. Maso, především jeho těžší formy jako je hovězí nebo vepřové, je velmi kyselé. Kyselé pH není pro proces odvápnění šišinky vhodné.

3) Pijte alkalickou nebo destilovanou vodu. Alkalická voda obsahuje správné ionty a destilovaná odstraňuje z těla těžké toxiny.

4) Vyhýbejte se fluoridu. Fluorid je pro lidský organismus toxický. Používejte zubní pasty bez obsahu fluoridu. Kohoutková voda v USA je většinou fluorovaná, pijte tedy raději alkalickou a destilovanou vodu.

5) Přijímání sluneční energie při západu či východu slunce je pro zdraví šišinky obzvláště blahodárné a napomáhá jejímu odvápění.

6) Jezte více zeleniny. Čím více alkalické stravy budete přijímat, tím lépe budete vyživovat šišinku mozkovou a další důležité části vaší bytosti. Jídlo, které vyrostlo ze slunečních paprsků je nabíjející a očistné pro šišinku.

7) Vyhněte se rtuti. Rtuť je extrémně toxická. Většina vakcín a zubních plomb obsahuje rtuť. Pokud máte v zubech rtuťové plomby, nechte si je u zubaře nahradit keramickými, které ji neobsahují.

8) Uchovejte si kontruktivní myšlenky a vyhýbejte se destruktivním situacím. Tohle se zdá být samozřejmé, ale vaše mysl má skutečně neuvěřitelnou sílu. Myšlenky mohou být také toxické.

9) Užívejte modrozelené řasy a další superpotraviny bohaté na chlorofil. Tohle je podobné jako jezení zeleniny, akorát je to silnější nášup. Další vhodné superpotraviny jsou chlorella, spirulona, mořský mech a pšeničné klíčky.

10) Jezte bylinky. Bylinky jako je pelyněk, vojtěška či petržel mají úžasně léčivé vlastnosti. Můžete si z nich uvařit čaj nebo si je přidat do salátu.

11) Nepoužívejte fluorescentní žárovky. Standardní, levné žárovky se neshodují s přirozeným světelným spektrem. Vaše šišinka mozková je citlivá na světlo. Je také důležité spát v kompletní tmě.

12) Přikládejte si na čelní čakru denně krystal. Meditování s krystalem je energeticky velmi dobré pro šišinku. Další oblíbené kameny jsou ametyst, čistý křemen, sodalit a lapis lazuli.

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.