Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Stěhovala se ke svému příteli a musela se zbavit všech nepotřebných věcí… o 3 dny později pořídili její sousedé tuto fotografii

By  říj 30, 2017

Fauna je roztomilá fena, která neměla štěstí na majitelku… Zvíře bylo vyhublé, nikdo se o něj nestaral a to ještě zdaleka nebylo to nejhorší.

Mladá žena se rozhodla přestěhovat do Texasu ke svému novému příteli. Vyhodila všechny nepotřebné věci a mezi nimi i… svého psa.

Fauna v koši strávila 3 dny. Naštěstí někdo kontaktoval „Humane Society of Westmoreland County“. Veterinářka Megan Fritzová byla v šoku, když Faunu spatřila. Ještě nikdy neviděla tak vyhublého psa! Všem bylo jasné, že fenka nemohla tolik zhubnout za 3 dny… Majitelka ji musela týrat delší dobu.

Veterinářka si všimnula, že fenka měla čip, a tak bylo snadné nezodpovědnou ženu najít. Na další straně se přesvědčíte o tom, že to zlé se člověku vždy vrátí…

Majitelku si našla policie hrozí jí trest. Její přítel si na ni bude muset trochu počkat. Musí zaplatit kauci ve výši 600 dolarů (v přepočtu 13 000 Kč) a absolvovat psychologické testy.

Veterinářka se rozhodla fenku adoptovat a vycvičit ji na terapeutické účely.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.