Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Těchto 6 znamení vám dá jasně najevo, že se někomu líbíte

By  pro 03, 2017

Většina lidí poodhalí své skryté pocity, i když nechce. A nemusí o tom ani vědět. I když si myslíte, že všechno dokážete před světem dokonale utajit, podvědomě o sobě vždy něco prozradíte, nezávisle na pohlaví či věku.

Nekontrolovaný úsměv či smích

Jakmile se objekt sympatií objeví na obzoru, většina lidí nedokáže ovládnout úsměv. Pokud jsou pocity opravdu silné, osoba může podvědomě i nadzvednout obočí. Pokud jste ve větší skupince lidí, která se směje například na vtipu kolegu, každý se podvědomě podívá na toho, ke komu přechovává nejvýrazněji sympatie.

Dva typy zamilovaných lidí

První typ se vždy snaží být v blízkosti objektu zájmu. Snaží se být na místech, kde by na osobu, do které jsou zamilovaní, mohli narazit. Výjimkou nejsou ani "náhodné" dotyky, například když někomu podáváte pero.

Druhý typ se snaží objektu zájmu naopak vyhýbat. V konverzaci může využívat neslušné výrazy v domnění, že to zakryje skutečné pocity. Nebo mají takoví lidé pocit, že prostě nejsou dost dobří na to, aby byly v přítomnosti milovaného. Pokud vejde osoba do místnosti, nejraději by z ní utekli. Pokud se vám tedy v poslední době někdo vyhýbá bez zjevné příčiny, nebo naopak vaši přítomnost vyhledává, víte proč.

Oči na stopkách

Zamilovaný člověk často z objektu lásky nedokáže spustit zrak. Vždy má pocit, že nějaký detail naposledy nepostřehl. Pokud je láska jen jednostranná, pozorování je ještě intenzivnější. Jedinec zkoumá situaci, protože si myslí, že je to lepší než vůbec nic. Jakmile však osobu přistihnete, že se na vás dívá, nasadí obranný manévr, v rámci kterého je záclona ta nejzajímavější věc na světě, nebo nastal čas spřátelit se se babičky ve vedlejší místnosti.

Neobvyklý způsob vyjadřování

Opět se setkáváme se dvěma verzemi. V první verzi jedinec změní svůj styl mluvení, jako kdyby byl poètu, žurnalistům a filozofem v jednom. Najednou dokáže s lehkostí mluvit io náročných tématech, o kterých nikdy předtím neslyšel. Občas se to může zvrhnout na nepříjemnou komedii. Ve druhé verzi se osoba s jinak vyvinutou slovní zásobou změní na ovci, která ovládá jen několik vět. Možná to znáte. Objekt lásky řekne, že má rád psy, vy zavrčel a řeknete něco ve smyslu, že váš otec je pes.

Hlavní téma

Lidé často mluví o tom, kdo se jim líbí. Občas dokonce iv práci mezi kolegy. Zajímavé je, že i zamilovaná osoba může mluvit o objektu svého zájmu velmi negativním způsobem. Snaží se tak působit, že zájem nemají. Na druhé straně se však snaží vyzvednout společné zájmy. Podotknou například: "Vypadá to tak, že tento film nemá rád nikdo, jen já a Jožko."

Náhlá změna zájmů

Zamilovaná osoba může náhle změnit své zájmy a záliby - tak, aby byly stejné jako zájmy osoby, která se jim líbí. Najednou se začne zajímat o sport nebo číst knížky, kterých by se předtím ani nedotkla. Nesmíme zapomenout ani na neustálé sledování profilů na sociálních sítích a tajnou nenávist vůči všem kamarádem opačného pohlaví.

Bonus: Pokud muž položí ženě ruku na pás, znamená to, že má o ni zájem a naznačuje tím, že se o ni bude rád starat.

Samozřejmě, neplatí to pro každého, vždy se najdou výjimky. Jsou lidé, kteří svá tajemství neprozradí, ať byste se snažili jakkoliv.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.