Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Tento muž si vystřelil z americké kongresmanky. Podívejte se, jaké neuvěřitelné věci uvěřila

By  úno 15, 2017

Na ruském internetu aktivně posuzují „agresi Ruska“ v pohádkové zemi Limpopo a podporu „diktátora Bolíto“ (v ruské verzi Ajbolit).

Známí ruští prankeři (šprýmaři) Leksus a Vovan se dokázali telefonicky spojit se členkou amerického kongresu Maxine Watersovou, která už dříve s naprostou vážností prohlásila, že Rusko zaútočilo na Koreu, a rozpovídali se s ní o Limpopo a Bolítovi, vymyšleném hrdinovi a zemi z ruské pohádky pro děti Doktor Bolíto Korněje Čukovského.

​Pranker, který se představil jako ukrajinský politik, požádal kongresmanku o podporu. A výměnou za slib posílit sankce proti Rusku jí svěřil vnitřní informaci o agresívních akcích Moskvy v Limpopo. Popisoval, jak ruští hackeři údajně „zasáhli do vnitřní politiky Limpopa", dosadili tu nového loutkového „prezidenta Bolíto". Přičemž se tohle tajemství ukrajinský politik nedozvěděl jen tak od někoho, ale osobně od Putinových poradců Leksuse a Vovana.

​Watersová slíbila, že celou věc prozkoumají a oficiálně vysloví Rusku svůj nesouhlas kvůli jeho akcím v Limpopu, navrhla dokonce „ukrajinskému politikovi", že podrobnosti mohou projednat během schůzky v Londýně. Důkaz, že Vovan a Leksus skutečně hovořili s Maxine Watersovou, nemáme, ovšem hlas zaznamenaný na tomto videu se podobá jejímu hlasu z jiných videí s její účastí.

Reakci Watersové na výstřelek ruských prankerů komentovala i oficiální mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová. „Ruské pohádky se stávají pravdou", zažertovala si Zacharovová.

Po tomto šprýmu se na Twitteru doslova roztrhl pytel s komentáři uživatelů, citujících známé politiky, kteří se údajně vyslovili k útoku Ruska na Limpopo, například Zbigniewa Brzezińského — „Bez #Limpopo přestane být Rusko impériem", nebo údajné odpovědi Marie Zacharovové adresované Trumpovi — Zacharovová Trumpovi: #Bolíto je zákonným vládcem #Limpopo".

​Kromě toho se na sociální síti objevil účet Bolíto. Jako avatár pro tyto účty použili neznámí autoři fotografie slavných ruských herců Olega Jefremova a Rolana Bykova, kteří si zahráli ve filmu Doktor Bolíto.

​„Na internetu se objevily fotografie Putinova dosazence, který uchvátil moc v Limpopo".

​„USA poskytnou pomoc v těžbě ložisek ropy v Limpopo za pouhých 100% ze zisku. Je to výhodná dohoda".

Zdroj: 1

Loading...
c

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.