Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Už to konečně pochopte. Islám není zdroj teroru. Musíme přijmout více uprchlíků, řekla Merkelová

By  úno 24, 2017

Angažovaná vůdkyně říká, že Evropa má povinnost přijmout vysídlené obyvatelstvo ze Sýrie a Iráku. Také zmínila, že Islám „není příčinou terorismu“ a že boj s extremismem vyžaduje spolupráci s muslimskými zeměmi.

V rozsáhlém projevu na bezpečnostní konferenci v Mnichově se německá kancléřka rovněž zavázala, že bude úzce spolupracovat s Ruskem Vladimira Putina v boji s ISIS na středním východě.

Merklová se stala terčem kritiky kvůli přijetí 1 milionu uprchlíků uprostřed obav o stav bezpečnosti a po řadě sexuálních útoků migrantů po celém Německu.

Po kamionovém útoku v Berlíně, který se odehrál v prosinci na vánočním trhu, bývalý šéf UKIP Nigel Farage prohlásil, že události jako tyto budou „dědictvím Merkelové“.

Merkelová byla silně kritizovala Brexit, že prý toho „hluboce lituje“.

Daily Star Online odhalil, jak Brexit nemusí snížit migraci, s 650 000 imigranty, kteří tak jako tak upírají zrak k našim břehům.

Kandidovat bude v září proti kandidátovi sociálních demokratů Martinu Schulzovi, bývalému předsedovi Evropského parlamentu.

Na účet Putina prohlásila, že vztah mezi Evropou a Ruskem je stále náročný, ale bylo důležité s nimi pracovat na boji proti islámskému terorismu.

Uvedla: „Společný boj proti islámskému terorismu je oblast, ve které máme společné zájmy a kde můžeme spolupracovat.“

Po vyjádřeních k Islámu a uprchlíkům následuje její kritika zákazu Donalda Trumpa, který se týká cestování lidí ze sedmi zemí, kde je majoritním náboženstvím Islám.

Nový americký místopředseda Mike Pence byl v publiku a sám znovu ve svém projevu potvrdil závazek USA vůči NATO.

Německo je pod rostoucím tlakem, aby zvýšila své vojenské výdaje a udělá „vše, co je v jeho silách“, aby splnila cíl NATO utratit do roku 2024 2 % hospodářské produkce na obranu, uvedla na konferenci Merkelová.

Pouze minulý týden byl student zavlečen do lesů a znásilněn imigrantem, který nemluvil anglicky, v blízkosti areálu univerzity v Bochumu.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.