Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Neuvěřitelné! Laik žasne, odborník se diví! Našeho premiéra nám musí závidět celý svět!

By  bře 07, 2017

Tak se nám včera Bohuslav Sobotka ujal funkce ministra průmyslu a obchodu. S Mládkem vyrazil dveře pro údajnou dlouhodobou nespokojenost s jeho prací. Poněkud paradoxně mu poděkoval za "velký kus práce", ale to se tak dělává.

Nového ministra však Bohuš nemá, nebo možná i má, ale bojí se s tím přijít na Hrad, aby zase s ním pro změnu nevyrazil dveře Zeman. Ono by to před volbami nedělalo na voliče dobrý dojem. Možná by dokonce mohli usoudit, že Sobotka tak úplně neví, co má vlastně dělat.

A tak se rozhodl, že povede ministerstvo sám. A už stanovil své priority. A nedrží se nijak při zdi. V prvé řadě hodlá vyvinout tlak na operátory mobilních sítí kvůli levnějšímu volání. To bude u potenciálních voličů dobře vypadat. Dále chce během svého „funkčního období“ vyřešit dostavbu Dukovan, digitalizovat průmysl a pochopitelně, čerpat evropské fondy. To u voličů také dobře vypadá.

Je to v pravdě polyhistor! Pokud snad náhodou nevíte co tento výraz znamená, pak vám možná bude bližší výraz renesanční člověk. Tak se označuje člověk s širokým množstvím znalostí či dovedností ve více oborech lidské činnosti. Wikipedie uvádí, že se zpravidla jedná o všestranného či mnohostranného učence, charakteristického všestranností svých zájmů a nezřídka také jedinečnou genialitou.

Úplně Sobotku vidíme před očima. Vždyť považte co všechno je schopen najednou vykonávat. Jako předseda vlády řídí dnes a denně chod celého státu a tím i naše životy. V potu tváře rozhoduje za nás, hloupé občany, co je pro nás dobré a co už nikoli. Současně řídí jako předseda jednu z největších politických stran, kde se rodí všechny ty nápady, jak vylepšit náš život, ať už chceme či nechceme. Už to by byl pro normálního jedince nadlidský úkol! A to má ještě na bedrech přípravu podzimních voleb, které si předsevzal vyhrát!

A nyní se nebál přibrat si ke vší té práci a odpovědnosti ještě jako „vedlejšák“ řízení ministerstva průmyslu a obchodu!

Jako největší renesanční člověk v dějinách lidstva bývá označován Leonardo da Vinci. Od včerejšího dne můžeme vedle něj směle postavit i premiéra vlády ČR, předsedu ČSSD a nového ministra průmyslu a obchodu, Mgr. Bohuslava Sobotku!

Takového premiéra nám musí závidět celý svět!

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.